Az baj, ha egy tápban tolliszt van?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy azt is fehérjeforrásként használják fel a gyártók. Ebből tud valamit hasznosítani a kutya? És nem ártalmas az egészségére?2017. szept. 5. 15:53
1/6 anonim válasza:
A hidrolizált toll-liszt nagy nyomáson, hőkezeléssel, hidrolízissel készül baromfifeldolgozó üzemekből begyűjtott tollból.
Magas emészthetőségű, világos színű termék, minimum 80% fehérjetartalommal.
2/6 anonim válasza:
Hát attól függ mekkora hányadban, illetve van-e mellette valódi hús is, de szerintem nem túl bizalomgerjesztő... Olcsó alapanyag
3/6 anonim válasza:
Látni kellene a táp teljes összetétel leírását. Amennyiben ez az elsődleges fehérjeforrás benne én biztosan nem adnám oda a kutyának.
A kutya húsevő, tehát elsődlegesen húsból származó fehérjére van szüksége optimálisan. A tol liszt egy nagyon olcsó, de nem túl jó minőségű fehérje forrás.
4/6 anonim válasza:
Baj bizony. Sz.rból nem lehet várat építeni.
Én oda nem adnék ilyen tápot a kutyámnak.
5/6 A kérdező kommentje:
Az 5-ik összetevő volt azt hiszem, előtte pedig volt normál husliszt is.
2017. szept. 6. 13:11
6/6 anonim válasza:
Ha nem hús, szárított hús stb. van benne hanem csak húsliszt és tolliszt biztosan nem adnám oda a kutyámnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!