Az gond, ha egy tápban csak húsliszt meg dehidratált fehérje van, friss hús pedig nincs?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ugye nem csak a friss húsból jutna hozzá a megfelelő tápanyagokhoz?2017. aug. 15. 23:30
1/3 anonim válasza:
Nem, nem gond, mivel a friss húsból is kivonják a vizet, hogy száraz legyen a száraztáp. Így, a húsliszt a valós hústartalmat tükrözi, nem pedig azt, aminek a 70%-a még víz. Inkább a húsliszt mennyisége a fontos és a többi összetevő. Melyik táp ez? Vagy ha ezt nem szeretnéd az orrunkra kötni, az összetételét le tudnád írni?
Vagy nincs is konkrét táp ami miatt kérdezed, csak kíváncsi vagy?
2/3 A kérdező kommentje:
nincs egy konkrét táp, még nem választottam
de a legtöbbnél ezeket látom
középkategóriás tápok között keresgélek, de azok egyikében sincs friss hús, ezért kérdeztem
a prémium tápok, amikben pedig van, azok már túl erősek az én kutyámnak
2017. aug. 16. 01:43
3/3 anonim válasza:
Nem baj, sőt jó, mert legalább nem vágják át az embert. Pl Brit Premium 40% friss hús --> 70% víz --> 12% marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!