Kutyatartók! Ti engeditek, hogy a kutyátok megnyaljon titeket? Ha igen, nem féltek a fertőzésektől? Mert az alább linkelt cikk szerint igen csúnya fertőzéseket is el lehet így kapni.30f
2017. aug. 31. 21:16
21/28 anonim válasza:
Nem homofób, csak van egy gyökér itt az oldalon aki ilyen kérdéseket ír ki csak és provokálja a népet, próbálja elérni hogy utálják a kutyákat és minden kérdése alá kiírja hogy ő egyébként meleg férfi.
22/28 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak, hogy "gyökér"-nek nevezz. Nem hinném, hogy tudásban felérnél hozzám, nem hiszem, hogy 2 diplomád van és olyan fontos munkát végzel, mint én. Ami pedig a kérdéseket illeti, úgy gondolom, nem írok ki sok kérdést az oldalra.
2017. szept. 1. 21:02
23/28 anonim válasza:
Oh, akkor mégis te vagy az úriember, nincs több kérdésem. :D
24/28 anonim válasza:
Jaj istenem... tán a macskád nem nyalja a seggét? Az nem zavar? Vagy a macska segge hypózva van?
Keress már magadnak valami életcélt, mert nagyon uncsi, hogy ide jársz állandóan kompenzálni.
25/28 anonim válasza:
Figyelj, az az életcélja hogy minél többször közölje milyen fontos ember, milyen meleg, hány diplomája van és milyen nélkülözhetetlen munkát végez, egyszóval: jobb mindenkinél és mi meg milyen alantasak vagyunk a koszos kutyáinkkal. :D
27/28 anonim válasza:
Ennyi erővel a franciát mellőzd az intim együttlétekből, milyen undorító már, ott könnyít, te meg utána ott nyalakodsz, tele lesz a szád a kis bacikkal, rengeteg fertőzést hordoz.
Az meg mindenkinek magánügye, hogy, hogyan nyalatja magát körbe a kutyájával. Senkinek a véleményét sem fogod megváltoztatni a kérdéseiddel, sem a linkelt oldallal.
28/28 anonim válasza:
18-as vagyok, baromi messze vagyok a homofóbtól, de kutyafóbiás vagy és meleg is (tudtommal ez elég PC kifejezés), nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!