Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyatartók! Ti engeditek,...

Kutyatartók! Ti engeditek, hogy a kutyátok megnyaljon titeket? Ha igen, nem féltek a fertőzésektől? Mert az alább linkelt cikk szerint igen csúnya fertőzéseket is el lehet így kapni.30f

Figyelt kérdés
[link]
2017. aug. 31. 21:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
98%

Nem unod már ezt a kérdést újra meg újra feltenni? Most ez már a harmadik ilyen kérdés a héten, mindegyik valami hülye bulvár cikk-kel példálózva.

Engedem hogy megnyalja az arcom, de a számat nem, ha mégis oda sikerül hát megmosom, de a kutyát nem szidom le. Tiszták a kutyáim, egy normálisan ápolt kutya egy normális immunrendszerű nem habbuborékban nevelkedett embernek úgy gondolom nem lesz semmi baja ettől. Több fertőzés van ha megfogod a korlátot egy buszon vagy egy nyilvános wc kilincsét, miért nem azzal foglalkozol?

2017. aug. 31. 21:21
 2/28 anonim ***** válasza:
97%

Igen lehet, de mégsem szoktunk elkapni semmit.

Utcára sem mehetünk, mert a hírekben mindennap beszámolnak a balesetekről. :)

2017. aug. 31. 21:22
 3/28 anonim ***** válasza:
96%
A számra semmiképp nem engedem, de ha véletlen úgy alakul, hogy örömében megnyalja az arcom akkor nem fogok sikítva rohanni a fertőtlenítőért. Abban pedig biztos vagyok, hogy a kutyám szájhigéniája különb mint rengeteg embernek.
2017. aug. 31. 21:24
 4/28 anonim ***** válasza:
37%
Azért amikor a kutyát látom más állat ürülékét enni, meg rendszeresen szokása a szomszéd macskáinak a hátsóját nyalogatni (és minden kutya dugdossa az orrát más állat seggéhez!), hát azzal a szájjal ne nyalogasson. Sosem engedtem egyik kutyámnak sem ezt, ha a kezemet megnyalta, azt is alaposan megmostam utána. Rengeteg betegséget terjesztenek.
2017. aug. 31. 21:27
 5/28 anonim ***** válasza:
96%

3 és fél éve van kutyám, imád nyalizni, úgy ad puszit, hogy észre sem veszed, nem tudsz reagálni.

Ettől függetlenül még sosem kapott senki fertőzést tőle a családból.

2017. aug. 31. 21:28
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, már megint te?
2017. aug. 31. 21:32
 7/28 A kérdező kommentje:
már megint ki?
2017. aug. 31. 21:35
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas vagy már kérdező.
2017. aug. 31. 21:36
 9/28 anonim ***** válasza:
Szokott puszit adni, ha a kutya megfelelő orvosi ellátásban részesül rendszeresen (oltás, féreghajtás, parazitamentesítés), minimális az esélye bármilyen fertőzésnek. Sokkal jobban félek, az utcán, tömegközlekedési eszközön, étteremben, hogy összeszedek valamit, amire már példa is volt. Kutyától soha nem voltam beteg, ellentétben az éttermi ebéddel.
2017. aug. 31. 21:38
 10/28 anonim válasza:
38%

Én még vissza is szoktam nekik puszilni.

És soha semmi bajom nem volt és nem is lesz mert a kutya az nem macska.

Na az az igazi betegség terjesztő:össze vissza csantlikázzik

ebbe a szomszédba abba a szomszédba és minden olyat meg eszik amiről tudomásunk sincs.

A kutyának nincsenek ilyen lehetőségei mert ő nem tud felmászni a létrán,kerítésen,és nem mászkál át a szomszéd udvarokba!

2017. aug. 31. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!