Kutyatartók! Ti engeditek, hogy a kutyátok megnyaljon titeket? Ha igen, nem féltek a fertőzésektől? Mert az alább linkelt cikk szerint igen csúnya fertőzéseket is el lehet így kapni.30f
Ja amúgy csak hogy kontrázzak: [link]
És azt tudtad, hogy a tejtermékek, amiket nyugodt szívvel eszel meg, penészedéssel készítik? Vagy hogy a hipermarketben megvett olcsó, de finom felvágott napokat állt anno a kamionban, de már megzöldülve is bedolgozták, te meg vígan megeszed?
Szerintem gondolkodj el...
Nem kéne kamucikkekel példálozni... eh is egy túlzó bulvároldal. :D
Amugy miért félnék, ha a tyuk kacsa nyuszi malac kecske és macska nem fertözött meg kislányként, majd pont a kutya fog.
Na, amit linkeltél, az marhára hiteles, megbízható oldal...
Nem, nem félek. Sokkal nagyobb eséllyel kapok el bármit egy áruházi kocsi vagy kosár fogantyújától, egy pénzdarabtól, vagy bárhol, bármitől, ahol sok ember megfordul.
Egy egészséges kutya ehhez képest sokkal tisztább, és kevésbé "veszélyes".
Sok-sok éve tartok kutyákat, gyerekkorom óta. Emellett rengeteg kutyás ismerősöm van, és menhelyen is önkénteskedtem sokat. Soha, semmi bajom állattól még nem volt.
Irreális a félelmed szerintem. De ha ennyire félsz, ne tarts kutyát.
Az én kutyám mindig úgy örül nekem, hogy elkezdi nyalogatni a számat és az arcomat. Mivel szobakutya állítom tisztább mint 1-2 ember, mossuk a fogát, rendszeresen fürdik és féreghajtózva van ezért nem gondolnám, hogy ez olyan ördögtől való dolog lenne és még sosem kaptunk el tőle semmit.
Ezt a kérdést pedig már ne tedd fel többször, mert már több ízben megválaszoltuk itt neked...
"Ez már megint a kutyafóbiás meleg srác :DDD"
Hogy jön ide a szexualitásom? Amúgy homofób vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!