Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel etessük Őket? Szerintete...

Mivel etessük Őket? Szerintetek mi a legjobb Nekik? Mit adtok: táp (milyen), házikoszt (mit főztök), maradék, vagy mit? Szerintetek mi a legjobb Nekik?

Figyelt kérdés
Én a legjobbat szeretném, jelenleg tápon vagyunk+főtt kaja is. Táp (szerintem) az egyik legjobb. De mégis kinek mi a legjobb?
2010. máj. 25. 22:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Royal és Eucanuba,nem hulladék!
2010. máj. 26. 17:02
 12/16 anonim ***** válasza:

kinek mi

az eukanuba azért nem jó, mert előkutyákon tesztelik....tehát szerintem kegyetlenség..

2010. máj. 26. 22:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek amiért nem bírtam írni egyből, de nálunk napok óta vihar tombolt, s már netem sem volt!! Szóval BOCSÁNAT! Nem kell egyből lehurrogni csak mert nem reagáltam. Egyébként Mindenkinek köszönöm a válaszokat, tanultam belőle (IDE NEM JÖVÖK TÖBBET, TISZTELET A KIVÉTELNEK)
2010. máj. 27. 22:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Jah és nem pontoztam, nem én voltam a "lepontozó"
2010. máj. 27. 22:17
 15/16 Akiteki ***** válasza:

Ja, tényleg! Halott kutyákon kéne tesztelni a tápokat!

Micsoda kínzó vagyok, én is élő kutyákon tesztelem az eukanubát. De most, hogy mondod, ki fogok vinni a sírokra is néhány marékkal, hagy örüljenek az öregek!

De barom emberek vannak!

2010. máj. 29. 13:14
 16/16 anonim ***** válasza:
úúristen..olvass már utána, te vagy a segg hülye, hogsy nem bírod értelmezni:D istenem..és még én vgyok a barom...olvass utána aztán legyen nagy a pofád
2010. máj. 29. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!