Csak szerintem ilyen bosszantó?
Sajnos a lakosság IQ szintje és állattartási kultúrája a béke segge alatt van, a kivételek vannak kisebbségben.
Az emberek buták, tudatlanok, és sokan ahelyett, hogy megköszönnék, vagy legalább elgondolkoznának rajta, ha felvilágosítást kapnak arról, hogy pl. miért ne vegyenek a gyereknek akitát vagy huskyt (hogy a példádnál maradjak), inkább besértődnek és csakazértis.
A menhelyek, sintértelepek, fajtamentők meg fullon vannak, nem beszélve a lánc végén tengődő, minőségi vagy valóban éhező kutyákról.
Mert a magyarok többsége képtelen gondolkozni, tájékozódni bármiröl isis, és ebben bele van a kutyatartás is.
Elég szánalmas, ahelyett, hogy a szülö megmondaná, hogy NEM inkább megveszi, mert addig sem kell a hisztit hallgatnia (amugy sem, az én nyavalygó gyerekem is megy a szobájába mig le nem nyugszik, és.pont)
Igen-igen :/ Mostanában egyre több ilyet látok és hallok is róla, a környékünkön is tele van a menhely, már alig férnek el a kutyák és rendszerint fajtatiszta kutyák kerülnek be, általában a határozott nevelést igénylő fajtákból.
Utolsó, igen, kiskoromban engem is mikor nekiálltam erőlködni, penderítettek is a sarokba/szobába. Egy idő után én is megtanultam, hogy ez így nem mehet :D Ha pedig a kutyám neveletlen lett volna és még nekem állt volna feljebb, hogy miért nem úgy viselkedik ahogy a filmekben szoktak, kaptam volna az istenes fejmosást, nemhogy mégegy kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!