Ti engeditek, hogy az arcotokat, szátokat nyalja, hogyan szoktassam le a lányom?
Sajnos nálunk a lányom engedi vagyis remélem már csak engedte, de meg lett neki monsva ha mégegyszer meglátjuk a kutya elmegy!
Tudom drasztikus, de nem ért a szép szóból.
Annyira undorító.
Nyalja a seggét, utána meg az ember száját.
Meg belehembereg a fűbe ahol hányástól kezdve állati, emberi ürülékig bármi lehet, aztán vakarózik a szájával vagy csak megnyalja magát és máris tele a szaja bacillussal.
Miért kell ezt engedni?
Tudja, hogy komolyan mondtam, ha még egyszer meglátom elmegy innen a kutya, akkor is ha ezzel mi bukunk több százezret, mivel mi vettük.
Ezeket a cikkeket hiába mutogatom neki, csak annyit mond akkor majd megy a hasa vagy hány pár napig.
Nálunk sem szereti anyukám ha őt összevissza nyaldossa a kutya. Én viszont gyakran játszom vele,így közbe-közbe megesik,hogy arcon nyal,vagy puszit adok neki.
Anyukámnak soha eszébe sem jutott(akkor sem,amikor kisgyerek voltam),hogy ezt megtiltsa nekem,és főleg nem fenyegetett olyannal,hogy megy a kutya a háztól.
Én is ugyanígy gondolkodom,mint a lányod. Ha elkapok valamit,akkor max. hasmenésem lesz. Nagy dolog,kibírom. Teszem hozzá,soha nem kaptam még el tőle semmit. :)
/Hogy őszinte legyek,én falra mászom a "Kutya mennyi bacit terjeszt..." gondolkodástól. Saját anyukámtól elviselném az efféle okoskodást(mert muszáj),viszont ha bármelyik barátnőm ezt a szöveget rendszerességgel előadná nekem,akkor úgy kiosztanám,hogy többet nem lenne kedve hozzám szólni./
És az ember szájában tudod hány baktérium van? Több, mint a végbélben.. Igen, a tiédben is!
Semmi baja nem lesz! Mióta az eszemet tudom mindig voltak állataink és mindig kint játszottam velük. Télen-nyáron. És semmi bajom nem volt soha, most sincs, pedig most is ad puszit a kutyám. Nem kell feleslegesen túl dramatizálni.
"És az ember szájában tudod hány baktérium van?"
És egy átlagos billentyűzeten? :D
Én meg szinte örülök is, ha puszit kapok a kutyámtól, havonta 1x-2x, ha ad, nem egy pusziosztó típus. Egyébként az alapos arcmosás, mint olyan még nem jutott eszetekbe?
Igen az teljesen oké, hogy a szaros nyelvével a szátokat nyalatjátok vele
Egy emberi szájban hol van fekália?
Pfúj, csináljátok, de a lányom nem lesz ilyen elvakult kutya b...i.
13 éves amúgy és ha nem fogja fel másképp akkor igenis megy a kutya, mert nekem az ő egészsége fontosabb.
Aki meg aztgondolja, hogy attól lesz egészséges, meg erőss az immunrendszere mert a kutyaszart az arcára keni annak gratulálok! Kenjétek akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!