A kutyám újabban a seggével radírozza a szőnyeget. Miért csinálja ezt? Hogyan szoktassam le róla?
Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 16:32
2/8 anonim válasza:
Vagy bélféreg, vagy tele a bűzmirigye. Rendszeresen van féregtelenítve? Ha nem, akkor ideje. Ha igen, akkor a doki ki tudja nyomni a bűzmirigyét.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ellátogatok vele a dokihoz, ha erre tippeltek. Én még ilyet nem láttam korábban.
2017. aug. 7. 17:00
4/8 anonim válasza:
Férges vagy csak össze ragadt a szőr meg a kaki
Már ha nagy szőrű.
5/8 anonim válasza:
Kistestű nőstény kutyám volt, szegénykének egész életében a bűzmiriggyel volt baja. A dokinak folyton ki kellett nyomkorásznia. A tünet pont ahogy leírtad...
6/8 bist válasza:
Csontot kell adni a kutyusnak időnként, a széklet kemény lesz, és az segít, hogy a bűzmirigye tiszuljon.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok. Mindegyik hasznos volt nekem :)
2017. aug. 9. 19:33
8/8 anonim válasza:
Üdv!
A bűzmirigyét te is ki tudod nyomni, de a mi kutyánk attól csak a fejét rázza gyakrabban.
Szerintem is valamilyen parazita béltájékon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!