Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beteg a kutyám? Mit tegyek...

Beteg a kutyám? Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Ma késő délután arra lettem figyelmes, hogy öklendezik. Később már hányt is. Anyám takarította el, nem láttam pontosan, hogy ilyen "hab" szerűség volt -e. Most este is öklendezik, ilyenkor nem tudom állatorvoshoz vinni. Szerintetek mi lehet a baja? A földrôl nem evett semmit, viszont azt észre vettem, hogy kemény a hasa. Segítsetek.:(
2017. aug. 30. 00:45
 1/3 Duenna ***** válasza:
100%
A kutyák szoktak hányni, ezzel nem kell különösebben foglalkozni. De mégis figyelni kell, mert ha másnap is hányik, és láthatólag levert, nem játszik, nem érzi jól magát, akkor vidd el orvoshoz. Lehet ilyenkor egy bélgyulladás, amit antibiotikum gyógyszerrel szépen rendbe lehet hozni.
2017. aug. 30. 00:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Ezzel sikerült megnyugtatnod!:)
2017. aug. 30. 00:58
 3/3 anonim válasza:
Kullancs is lehet, de lehet, hogy szimplán túl sokat evett. Figyeld, hogy normális színű-e a pisije vagy amit az első írt azokra ügyelj. Ha nem, akkor doki.
2017. aug. 30. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!