Miért viselkedik-nyáladzik ilyenkor/így a kutyám? (Info lent)
Biztosan nevelés kérdése, de amíg nincs más állat a közelben szépen az én tempómban mellettem jön a kutyus , amint meglát más állatot megkergül-húz, teper-kúszik, habos nyál ül a szája szélére, felfröccsen a pofájára, zihál-nyüszít..veszettség kétlem , hogy 4 évig húzódna. 1 éves kora óta csinálja ezt kb.
Itthon a cicával nem csinálja ezt, 5 éves kutyus. Szelíd nagyon , csak nem szeretem odaengedni/ összeereszteni idegen kutyákkal, ha ismerem a másik kutyust odamegyünk és kezdődik a szaglászás, lehiggad.
Amúgy engedelmes értelmes kutya, de ilyenkor mintha bekattanna se hall se lát.
Sajnos par hetesen kiszakadt a tesoitol, illetve elhoztam mert a tobbit elaltattak (remelem szurival..) , es egy tarsashazban nott fel , regen volt egy elkeritett focipalya szabad bejarassal ott ossze engedtem (tacsim van) az exem vizslajaval. Ezt igy egy nyaron napi szinten , poraz nelkul.
Sajnos ennyi "tarsadalmi eletben" volt csak resze itt. :)
Itthon semmi baj sincs vele, szo fogado. Ertelmes. Csak kint neveletlen, bar ha poraz nelkul viszem le hiaba megy oda , ha tovabb megyek utanam fut inkabb. Csak igy ritkan tudom levinni setalni mert eleg rosszalloan tudnak nezni , foleg mikor nyalzik....igazabol ket eve probalom kinevelni belole. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!