Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiütéses lett a kutyusom...

Kiütéses lett a kutyusom hasa. Mivel kenegessem neki?

Figyelt kérdés

gondolom attól lett neki ilyen, hogy vasárnap délután elvittem futni és az összes létező pocsolyába belevágtázott.

Hétfőre kicsit pirosas pöttyök lettek neki, mára viszont olyanok mint a pattanás :S

Holnap úgyis elmegyünk állatorvoshoz, de addig mivel kenegessem neki?

2010. máj. 25. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:

ez bolha csípés,

Mienknek is ilyen a kisebbiknek, a nagyobbnak meg semmi. Neostomosannal fürdesd meg.

2010. máj. 25. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek bolhacsípéspöttyök... Én ilyen esetben körömvirággal kenném be neki: hűsít s nagymértékben enyhíti Neki a viszketés érzését.
2010. máj. 25. 22:18
 3/7 A kérdező kommentje:

nem, biztos, hogy nem bolhás.

Mondom kiütéses, olyan mint egy érett csúnya pattanás, lapos és gennyes a közepe.

De ma már múlik el neki.

2010. máj. 26. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi meg mondjuk h. ez viszont bolha csípés! De ha eltűnik, visszajön majd. De a te kutyád azt csinálsz vele amit akarsz!!!

Attól, hogy egy pocsojába belerohan mért lenne kiütéseS?

2010. máj. 26. 17:14
 5/7 Akiteki ***** válasza:
Semmivel. Majd az orvos megmondja.
2010. máj. 26. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy bolhacsípés. Több mint valószínű, hogy valamilyen allergiás reakció, azért mert mondjuk belehempergett valamibe. Az ismerőseim kutyáinál már fordult elő ilyen...A két kutya belehempergett valamibe, az én kutyám pedig nem.Séta a után a 2 kutya hasa tele lett kiütésekkel, de nagyon sokkal, az én kutyámnak pedig semmi baja nem volt. Azt ajánlottam nekik hogy Calcium pezsgőtablettát oldjanak fel vízben és próbálják megitatni a kutyákkal.Miután ittak belőle kb. negyedóra múlva elmúltak a kiütések.
2010. máj. 31. 10:20
 7/7 A kérdező kommentje:

van rajta bolhairtó nyakörv,Scalibor és biztos h nem bolhás mivel nem találtam benne bolhát.

Amikor bolhás volt akkor nem lett ilyen kiütése...

Utolsó, köszi a választ, szerencsére már elmúlt, lehet h valamilyen vegyszer, benzin, olaj okozhatta :S

2010. máj. 31. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!