Mitől kiütéses a kutyám?
Figyelt kérdés
Kutyám hátán nagy kiütések csípések vannak már lassan egy hete és nem múlik nagyon viszket neki nem tudom mi lehet szúnyoghoz túl sok, allergia szerintem nem valószínű? Javasoljatok valami népi gyógymódot hogy enyhítsem a viszketését?Egy sétánál beszaladt egy bokorba és azóta ilyen!2010. jún. 17. 20:00
1/5 anonim 

válasza:

nem lenne egyszerűbb elvinni az orvoshoz?
1 hete szenved a kutyád, most még kisérleteznél rajta mégegy hetet?
De, lehet allergia is, lehet parazita, lehet gomba. Te nem fogod tudni megállapítani, hogy mitől van.
2/5 anonim 

válasza:

nálunk is ugyan ez volt, és kiderült hogy allergia
de lehet még sok más dologtól is. Szerintem a doki többet segít majd
3/5 anonim 

válasza:

Népi gyógymod olyanra amiről azt sem tudjuk micsoda? Mért hagyod szendvedni? Vidd orvoshoz!
4/5 anonim 

válasza:

Go orvos , mer súlyos is lehet. A rüh is viszket, bár az nem foltos. Nem mérges szömörce volt? >.<
5/5 RastaMama 

válasza:

Remélem azóta már voltatok orvosnál!
Ez ahogy előttem is írták lehet allergia, parazita, gomba, bármi.
Ilyenre nincs "népi gyógymód", mert ez nem egy egyszerű torokgyulladás pl.
Minél hamarabb mutasd meg orvosnak, mert sokat számít az idő. Egy hét már eleve sok.
Írd meg, mi történt azóta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!