Milyen pórázt vegyek a yprki kiskutyusomnak?
Hám vagy nyakörv? és hagyományos vagy automata póráz a jobb?
köszi a válaszokat

Kedves kérdező! Nincs mini yorki. Ha a "tenyésztő" úgy mondta neked hogy mini yorkit kapsz tőle, akkor nem tenyésztőtől veszed. Hanem egy szaporítótól aki nem szűri a kutyáit. És ennek az eredménye a beteg kutya amire 100.000reket kell költenetek majd az orvosnál. Ha nem adnak hozzá törzskönyvet és papírokat akkor NE VEGYÉTEK MEG! És ha 80.000 alatt van akkor ott már legyen valami nagyon gyanús. Én is vettem szaporítótól kutyát. 2 évig élt. És 2 évig minden hónapban 20-40.000 FT-ot otthagytam az orvosnál. Arról nem is beszélve hogy lelkileg még jobban megviselt. EZT MINDENKÉPPEN OLVASD EL: [link]
Ami a hámot, nyakörv témát illeti: szerintem a hámmal nehezebben tanulja meg azt hogy ne húzzon. Először én a nyakörvet tanácsolom és miután már szépen sétál, jöhet a hám. Ugyan ez a póráz témánál is. Először rendes, utána flexi. Remélem tudtam segíteni.

de tenyésztőtől van...
azért kaptam meg ennyiért mert utólsó kutyus volt és már lassan jöttek az uj picik :)
köszi a linket.
hát...ajándékba kapom egy kedves ismerősömtől.
nem tenyésztő.
tuti, h beteg lesz???:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!