Hogyan csináljuk?
Fent az erdőben találtunk egy elpusztult kutyát, amit a gazdája egy szemetes zsákba csak úgy kidobott az út szélére.
Arra gondoltunk, hogy szegény biztosan nem érdemli ezt, ezért eltemetjük. De már pár napja biztosan ott van a tűzőnapon fekete zsákba, és erősen bűzlik, szóval már rothadásnak indult. Nem szeretnénk ha a kutyáink vagy mi elkapnánk valamit, ugyanis a zsák kiszakadt. Mit vegyünk fel, vagy miben temessük el, hogy ne legyen baja senkinek?
Ezt személy szerint én nagyon értékelem.
Kesztyűt mindenképpen viseljetek és szerintem ilyen szájvedő sem art ( Ami ugyebar megszuri a levegot stb), plusz utanna mosakodjatok meg jol (persze gonfolom ezt nem kell mondani). És messzebb temessétek el ne a haz közelébe mert ott úgyis megtalálják a ti kutyáitok.
Mi egy halott kuvaszt találtunk a földünkön. Már olyan rossz állapotban volt, hogy nem tudtuk vasvillával megemelni. Közvetlenül mellette ástunk egy gödröt, és ásóval alányúlva, belefordítottuk a kutyát, majd betemettük. Legalább egy 50-60 cm földnek kellene borítania a testet, hogy ne érződjék fel a szaga, és ne ássák ki az állatok.
Amúgy nem jó egy tetemet nejlonban elföldelni, mert sokkal lassabban bomlik el. De mivel nem a kertetekben lesz, és már ilyen állapotban van, én biztos nem szendém ki abból a zsákból. Ha mód van rá, mellette ássatok egy gödröt, és valamivel fordítsátok bele, és temessétek be, mást nem nagyon tudtok tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!