Tápról átértünk a húsetetésre. Mikor és mennyi zöldséget és gyümölcsöt kell nekik adni? Vagy így jó ahogyan most csináljuk?
2 kutyánk van. Sokat olvasgattam a nyers hús stb... etetéséről. Végül bele kezdtünk és szerintem ezen túl így is fogunk etetni. Olcsóbban jön ki mint a táppal való etetés.
Minden nap reggel kapnak egy kevés tápot. kb. fél maroknyit. Este kapnak húst. Minden másnap a hús mellett van zöldség is. Répa, padlizsán mikor mi. Heti 1 koplalónap van és minden héten egyszer megszórom a kajájukat egy csipet tengeri sóval. (ezt még a doki ajánlotta azt mondta jót tesz nekik) Gyümölcsöt heti 1x-2x szoktak kapni.
Ez így jó vagy miben változtassak? Esetleg több gyümölcsöt esetleg zöldséget kéne nekik adni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Keress rá a BARF etetésre a neten.
Amúgy a tápot ki kellene hagyni, ha nyersre tértél át.
Nem. Esetleg olvass utána, hogy minek!
"Felnőtt kutyáknál hetente egy alkalommal tartsunk koplalónapot, hogy ragadozógyomra – mely a rendszertelen étkezésre specializálódott – pihenhessen."
De itt megtalálod ha végig olvasod. [link]
Ja amúgy azt kihagytam, hogy leginkább azok válaszát várnám akik hasonló étrenddel etetnek!
A 2. válaszolónak köszönöm a választ!
A tápot lassanként el fogjuk hagyni. Csak addig etetünk még így amíg elfogy a táp. Utána teljesen el hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!