Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha ketten csináljuk a kötődési...

Ha ketten csináljuk a kötődési tréninget az is hoz eredményt?

Figyelt kérdés
páromnak van kölyök keverék kutyusa. mivel a párom szülei szerint hülyeség az h ha vmi jót csinál a kutya adunk neki jutalomfalatot ezért elhatároztuk h dugiba folytatjuk. annyiból áll az egész h a párom szülei adnak neki napi 3szori kaját, játszanak vele meg hasonlók, én meg a párom levisszük este 16kor sétálni meg este fél 7körül. a párom meg reggel és délben. és akk ha hívom séta közben odajön hozzám kap falatot. úgy olvastam ezt a kötődési tréninget 1 ember csinálhatja. de ha mi ketten csináljuk a párommal akk a kutya mindkettőnkre fog hallgatni és mind a kettőnkhöz fog kötődni nem?
2013. febr. 11. 10:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerintem jó lehet, viszont a kötődési tréning nem arról szól hogy jutalomfalatot adsz a kutyának, ez csak egy tanítási módszer.

A tréning ideje alatt, ami öt hét, egyáltalán nem lehet otthon etetés, csak a kezedből kaphat tápot. Párod szüleitől meg pláne nem kaphat.

Amúgy miért eszik nap 3x? Az nagyon sok.

2013. febr. 11. 10:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Kölyök kutya. azért kap 3szor .)

Ha még annyira kölyök hogy 3szor kell ennie akkor fölösleges a kötődési tréning még. Bőven elég hogy csak foglalkoztok vele. Aztán 8-9 hónapos korára sincs kötődés akkor lehet.

2013. febr. 11. 10:42
 3/16 anonim ***** válasza:
Ja, nem olvastam elég figyelmesen, az kimaradt hogy kölyök. :)
2013. febr. 11. 10:43
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Kölyöknél totál fölösleges a kötődési tréning, de szerintem még a jutifalat is behívásra, megy ő magától. Persze tanításhoz már itt is jó jutifalatot használni, hogy megszeresse.
2013. febr. 11. 10:45
 5/16 A kérdező kommentje:
akk ez kizáró tényező h a szülei is foglalkoznak vele? ha otthon nem kap enni, akk tök éhes lesz, mert a jutalomfalatokból nem hiszem h jól lakna.
2013. febr. 11. 10:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

jó hogy úgy akarsz kötődési tréninget hogy fogalmad sincs arról hogy mi az..

Séta alatt kell megkapnia azt a kaját amit amúgy otthon kapna... de ez a kötődési tréning is egy bonyolult dolog. Nagyon sokat lehet vele rontani a kutyán ha nem jól csinálod, vagy nem jókor hagyod abba..

2013. febr. 11. 10:51
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem jutalomfalattal csinálják a kötődési tréninget, hanem a rendes kajájával.

De nálatok teljesen felesleges, ahogy előttem írták..

Szerintem kevered a dolgokat.

2013. febr. 11. 10:51
 8/16 A kérdező kommentje:
ez is bevált nála h ha okos jól viselkedik odajön hozzám hívásra akk kap jutalomfalatot.
2013. febr. 11. 10:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hú, te tényleg nagyon nem érted ennek a tréningnek a lényegét.

A napi adag tápját kell neki jutalomként szétosztani, plusz kell minimum egy, de inkább kettő koplaló nap, amikor nem kap semmit. Az nem baj ha éhes, mert akkor jobban figyel rád.

Viszont még ráérsz ezen gondolkodni, hiszen mint már írtuk, kölyöknél még nem kell ezt csinálni.

2013. febr. 11. 10:54
 10/16 anonim ***** válasza:

A 3. választ olvasd el.

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2697298-kotod..

Mi annyit csináltunk másképp, hogy ha nem fogadott szót, nem vontuk meg tőle a kaját, később ha szót fogadott, megkaphatta azt.

2013. febr. 11. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!