Ha ketten csináljuk a kötődési tréninget az is hoz eredményt?
Szerintem jó lehet, viszont a kötődési tréning nem arról szól hogy jutalomfalatot adsz a kutyának, ez csak egy tanítási módszer.
A tréning ideje alatt, ami öt hét, egyáltalán nem lehet otthon etetés, csak a kezedből kaphat tápot. Párod szüleitől meg pláne nem kaphat.
Amúgy miért eszik nap 3x? Az nagyon sok.
Kölyök kutya. azért kap 3szor .)
Ha még annyira kölyök hogy 3szor kell ennie akkor fölösleges a kötődési tréning még. Bőven elég hogy csak foglalkoztok vele. Aztán 8-9 hónapos korára sincs kötődés akkor lehet.
jó hogy úgy akarsz kötődési tréninget hogy fogalmad sincs arról hogy mi az..
Séta alatt kell megkapnia azt a kaját amit amúgy otthon kapna... de ez a kötődési tréning is egy bonyolult dolog. Nagyon sokat lehet vele rontani a kutyán ha nem jól csinálod, vagy nem jókor hagyod abba..
Nem jutalomfalattal csinálják a kötődési tréninget, hanem a rendes kajájával.
De nálatok teljesen felesleges, ahogy előttem írták..
Szerintem kevered a dolgokat.
Hú, te tényleg nagyon nem érted ennek a tréningnek a lényegét.
A napi adag tápját kell neki jutalomként szétosztani, plusz kell minimum egy, de inkább kettő koplaló nap, amikor nem kap semmit. Az nem baj ha éhes, mert akkor jobban figyel rád.
Viszont még ráérsz ezen gondolkodni, hiszen mint már írtuk, kölyöknél még nem kell ezt csinálni.
A 3. választ olvasd el.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2697298-kotod..
Mi annyit csináltunk másképp, hogy ha nem fogadott szót, nem vontuk meg tőle a kaját, később ha szót fogadott, megkaphatta azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!