Mit csináljuk a kutyával?
Én is ezt tanácsolom .!
Mást úgysem tudtok csinálni.!
ha a szomszéddal nem mész semmire, és gondolom köültözni sem akarsz, akkor lépned kell neked. te legyél okos ebben a helyzetben. igaza van az előz válaszolónak. vmiért nem komál titeket a szomszéd kutya. akármennyire is mérges vagy rá mert ugat (de inkább a szomszédra legyél mert ő nem nevelte, a kutya meg nem élvezi ha ideges, ahogy én sem örülnék ha olyas vkit kéne látnom minden nap akit nem bírok). szóval érd el h jó dolognak érezze ha megjelentek. vegyél egy zacsi jutifalatot, és kedvesen ha nem vagy ideges hivd a kerítéshez (tudom h eltatakrtátok, de akkor bontsátok mert 3 perc alatt látatlanba nem fog megoldódni a problem) és adj neki egy falataot. ha nem jön oda, akkor csak dobd át, de ne ugy mintha őt dobnád mneg hanem kedvesen,éppen csakhogy. a lényeg hogy jó dolgokat kössön hozzátok. nézd, ezen most ha a szomszéd nem partner nem tudsz másképp segyíteni csak ha te fektetsz vbele energiát. ez pech de pár jutifalit és kedves szót megér a nyugalmatok hosszú távon.
én ugy látom ha nem kedveltetitek meg magatokat a kutyával akkor összeveszhettek a szomszéddal aki ettől még nem fog semmit sem tenni, vagy költözhetsz ami a mai világban nem 2 fillér meg amugy is. a szomszéd hibája nem a tied.a kutya semk fog érteni a szép szóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!