Ha egy nagyob testü kutya párzik véletlen (pl át szökik) a csivavatacsi keverékkel akkor belehal a fialásba?
Figyelt kérdés
Tehát a csivavatacsi a szuka, mi történne olyankor, ha pl egy közepes testü kutya rá mászik? Nem tudná megszülni őket? Miért? Tul nagyok?2017. aug. 23. 15:58
1/9 anonim válasza:
Vidd el a csivavatacsi keverékedet az állatorvoshoz egy ivartalanítási időpontra, kiszedi a kölyköket méhestül mindenestül. Ha már voltál olyan felelőtlen hogy eddig nem ivartalanítottad és tüzelés alatt sem zártad el megfelelően, akkor ez a legjobb amit most már tehetsz, ha nem szeretnéd hogy belepusztuljon az ellésbe.
2/9 anonim válasza:
Szinte 100%, hogy nem tudná kihordani, vagy belehalna a szülésbe.
Ivartalaníttasd minél hamarabb!!
3/9 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem viszem ivartalaníttatni mivel nem az én kutyám. Csak Kíváncsi lettem volna, hogy ilyen esetben mi történik.
2017. aug. 23. 16:06
4/9 anonim válasza:
Akkor a válaszod is ott van: igen belepusztul.
5/9 anonim válasza:
Akkor a gazdájának mondd meg, hogy vigye ivartalaníttatni minél hamarabb, ha nem akarja, hogy a kutya kínok között haljon meg a kölykeivel együtt.
6/9 anonim válasza:
Ha valamit nem tudtok, akkor ne írjatok hülyeséget. Ki tudná hordani, elléskor sem lenne baj a méretekkel, születés után hetekkel fognak jelentősen nagyobbat nőni. Ilyenkor a magzatok az anya méretéhez "alkalmazkodnak", az anyai hatás érvényesül
7/9 anonim válasza:
Te sem hallottál még téraránytalanságrol, kedves utolso :), ami embereknél is fatális.
8/9 anonim válasza:
Konkrétan az állatorvosuk mondta, mert kiváncsi voltam és rákérdeztem. A kutya nem ember, a kutyafajták méretei között hatalmas különbségek vannak, pont ezért fejlődnek a magzatok olyan méretűre, hogy elférjenek és világra lehessen őket hozni
9/9 anonim válasza:
Akkor sincs probléma, ha pl egy szuka tacskót egy kan labi termékenyít meg. Ettől függetlenűl én is az ivartalanítást ajánlom, ne szaporítsunk, nem kell több utcára dobott kiskutya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!