Véletlen nyers disznóhúst kapott a kutya. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Szomszéd kedves akart lenni, átdobott két szelet disznó karajt, korábban fagyasztva volt. Mit csináljak?2016. aug. 20. 14:26
2/24 anonim válasza:
Nahát... Mi emberként is megesszük németeknél, mint mett. (hasonló mint a tatár csak malacból)
A maradékból mindig kunyerál a macska is meg a kutya is.
3/24 A kérdező kommentje:
Férgek miatt nem kaphatnak nyers húst a kutyák.
2016. aug. 20. 14:31
4/24 Varga Péte4 válasza:
Semmit. Volt egy jó napja a kutyádnak.
5/24 anonim válasza:
A kutya gyomra 100x erosebb mint az emberè,semmi baja nem lesz.. Ha pl kiadsz neki egy kiló húst annak a felèt elássa a kertben,majd néhány nap múlva mikor eszèbe jut előássa es megeszi..
6/24 anonim válasza:
Én inkább elkeríteném azt a részt ahová be tud dobni kaját a kutyának. Az én kutyámat már 4.szer megmérgezte a szomszéd, sajnos az utolsót nem élte túl.
Sose tudhatod :(
8/24 anonim válasza:
Drága előttem lévő válaszolók, kicsit nézzetek már utána a dolgoknak, mielőtt random kommenteltek.
Kérdező, disznóhússal sose etesd a kutyát, de a hazai állomány mind ellenőrizve van, valószínűleg nem lesz gond. Ha bármi furát látsz a kutyán, azonnal vidd dokihoz, a szomszéddal meg egyeztess, hogy etethet-e, és ha igen akkor mit.
9/24 Blade Bone válasza:
Ha le volt fagyasztva, nem hinném, hogy férges lett volna a hús.
A tápok azok még rosszabbak...
10/24 A kérdező kommentje:
Kertváros, itt nem mérgez meg senki semmilyen állatot, csak tévedésből lett neki bedobva.
2016. aug. 20. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!