Kiakartam önteni a vizet amibe körömlakk volt de nem sok az udvarra és nem figyeltem hogy ott a kutya és véletlen az arcába ment. és a kutya szeme annyira be van dagadva h csodálom hogy még lát. és még orvos sincs! Mit tegyek?
mi az hogy nincs orvos? ne viccelj már. pár ezres faluban élek, itt is van állatorvos. de ha nem rendel is kijön, vagy ha másnem akkor a környező településre kell átmenni. gondolom nem istenháta mögött laktok, 100km-re elzárva minden településtől..
vidd el orvoshoz, nem fog sokat elkérni,ha azon aggódsz, gondolom kitisztíja, meg kap szemcseppet.
ez a te hanyagságod miatt van, úgyhogy tényleg illene elvinned.. mindenféle vegyszerrel van tele a körömlakk. nem szembe való.
a bedagadás miatt az is lehet,hogy allergiás reakció lépett fel, arra meg kellhet szuri.
1# voltam
De imádom az ilyet! Áruld már el, mennyire kell ahhoz tudatlannak lenni, hogy körömlakkos, vagy bármilyen vegyszeres dolgot kiönts az udvarra?
Emeld meg a segged, és vidd el a kutyát a legközelebbi állatorvoshoz! Olyan nincs, hogy nincs orvos. Olyan van, hogy valaki lusta, felelőtlen, és nem veszi a fáradságot, hogy a kutyáját megmentse a szenvedéstől, amit egyébként ő maga okozott neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!