Festettem barátnőm körmét fekete körömlakkal, és véletlen rácseppent az ágyneműmre, próbáltam acetonnal aztán vizes ruhával leszedni, de úgy tünik nem sok sikerrel. Mosással kijön vagy legalább elhalványodik? Anya remélem nem öl meg, drukkoljatok.
Figyelt kérdés
2014. nov. 22. 19:06
1/7 anonim válasza:
Miért ölne meg, akkor véres lesz a lepedő, azt se könnyű kiszedni ?!
3/7 anonim válasza:
Mosással nem fog kijönni és halványodni sem.
Áztasd be alaposan acetonba. Ha nem segít, akkor lesz egy fekete pöttyös ágyneműd. Anyád ezért nem fog megölni.
4/7 anonim válasza:
Még mindig jobban jártál, mintha a nappaliban a kanapét csepegtetted volna le fekete körömlakkal. Máskor egy törölközőt azért teríts le a "színhely alá" biztonsági okból.
Elvileg az acetonnak kellene oldania. A vizes ruhával kár volt hígitani az acetont...
5/7 anonim válasza:
Velem is megtörtént már ez, engem anya kinyírt, de nem fog kinyírni :D Jó hogy mással is előfordul ez
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat:)
nem még nem ölt meg anya:D szerintem még észre sem vette mert gyorsan bedobtam a szennyesbe, azóta ki lett mosva de szerintem nem nagyon figyelte
2014. nov. 27. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!