Kutyámat elkapta egy pitbull, és majdnem széttépte? Több lent
Sétáltam a kutyusommal,Bischon Havanese és a sarkon jött egy pitbull és nem volt pórázon, elkapta a kutyámat majd 5 percig szorította a lábát meg a farkát(nem a nemi szervét)
Kutyámnak nem lett baja de nem tudom feldolgozni amit láttam
Valaki tippet adna hogyan tovább?
Sajnos nem lehet ilyen helyzetben mit csinálni, és a legkevésbé elzavarni.
Egyszer láttam ilyent 19 éves koromban. A pitbull tök nyugodtan rákattant egy tacskóra.
Behúztam 3 olyant neki tarkóra (még nem tudtam akkoriban az erőviszonyokat), hogy egy embert agyoncsaptam volna vele, de meg sem érezte.
Hoztam egy 32-36-os villáskulcsot a csomagtartóból, hogy az talán megoldja a szájizmát, de addigra elengedte.
De érdemes megnézni pár videót a youtubeon, hogy sok ember sem tudja leszedni ilyenkor a másikról.
Reggel azért mindenképpen érdemes megmutatni a kutyust egy dokinak, biztos ami tuti alapon!
Hagyj neki pár napot, hogy feldolgozza a dolgot, aztán vidd minél többet ismert, nyugodt, nagyobb kutyák közé, akiket a gazdi jól tud kontrollálni. Ne maradjon benne a rossz élmény, az további bajokat okozhat később
Már megint egy pitbull..:) hát persze
Semmi gond nincs azokkal a kutyákkal,gazdáját pedig örömmel lőném fejbe
Hogy meri elengedni ha nem hallgat rá a kutya
Megint egy kis bichon havanese. Mindig agresszivak es neveletlenek meg szovializatlanok ezek a kistestu kutyak. Ha odamegy barmekkora kutya hozzajuk ,maris tamadni akar. A 10 kg-s kutyamat is rogton tamadni akartak.
Undorito,h nem szocializaljak ezeket a kistestueket meg nem tartjak be a szofagadasukhoz szukseges sorrendisegi szabalyokat.
De egy nagytestu kutyat meg kenytelen megnevelni ( betartani a sorrendisegi szabalyokat) a gazda. Kulonben meg porazon se tudna setaltani.
Mikor tudsz visszahivni a setabol egy bichont?? Mikor tudsz raszolni 15 meterrol,h ul es ott varjon,amig oda nem ersz??? Mikor setsl melletted ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!