Miért utálják a kistestű kutyákat?
Értem én, hogy vannak neveletlenek meg hamisak stb. De a mi utcánkban is csak 3 kutya hamis, szökős stb. És mind nagytestű! Neveletlenebbek akármelyik kicsinél. Miért kell nyomni ezt a primitív szöveget, hogy a kutya térd felett kezdődik? Akkor 30 kiló felett meg csak lovak vannak. Nekem csivavám van és állandóan megkapom, hogy nem is kutya. Nos volt már pitem is és legalább annyira kutya.
3,5 hónapos, de napi 3 órát sétálunk. Igen, fázós és esőben, hidegben nincs kedve annyira, de nekem se. Ha én utálom az esőt akkor a kutya miért ne? Felöltözünk MINDKETTEN és megyünk. Minden nap tréningezünk. Még nagyon fiatal, de már behívható, ül, fekszik, marad tökéletesen. Imád tanulni. A Tiszában simán úszik velem. Igen, szokott ugatni is. Még van, hogy embereket vagy más kutyákat is megugat? Na, és? Letiltom és abbahagyja azonnal. A pitem is ugatta még a legyet is. És igen, a buszon ha nem hordozóban van akkor igenis ölben van. Miért ne? Kinek fáj ez? Azért van kistestű kutyám, mert sokat utazgatok, vele sokkal kényelmesebb. Keveset eszik, mert nincsen havonta egy kisebb vagyonom kutyatápra. Ugyanúgy sétál, játszik, labdázik stb. Mint bármelyik kutya. Nem tartok többé kerti kutyát, mert megmérgezték a pitem. A lakásban pedig nem tartanék ennél nagyobb kutyát. Sőt, borzolom még a kedélyeket. Ágyban alszik!!! És? Én akartam így. Imádok vele lenni és ő is velem. Ha akarom akkor leküldhetem, de eszemben sincs. Sőt, van vagy egy tucat ruhája, mert fázik ba.ssza meg. És? Semeddig sem tart ráadni. Nem értem miért baj ez. És igen, irtó aranyos. Minden második ember leszólít minket az utcán, hogy mennyire gyönyörű. És? A pitem is halál cuki volt. Elegem van ezekből a kamu kutyabarátokból. A csivavámba több ész szorult.
Ez az a tipikusan írjunk ki egy kérdést és adjuk a világ tudtára hogy aki nem szereti a kisméretű ebeket az egy szar na meg milyen jó ha van egy kicsi feszkó meg vita. Amúgy meg beszélhetnénk arról is hogy a kisméretű ebtartók miért utálják a nagyokat. Amúgy meg az térd felettes duma sem a legjobb mert egy 160-as embernek máshol van a térde mint egy 2 méteresnek. De igazából aki a szabadidejét arra pazarolja hogy ezen bosszankodjon na meg foglalkozik a beszólásokkal és a sztereótípiákkal az is kategória és ez a sajnálatra méltó hogy egy felnőtt ember ezzel tölti az idejét. Jaj de már az első mondatban ment a szarkeverés. Honnan veszed hogy "hamis"? Te meg ahhoz mit kommentálsz?
Attól hogy volt pited attól mi történik? Semmi! Az is egy kutyus és nevelni kell.
Naaa ezaz! Nem gyerek a kutya. 2 kutyánk van egy magyar vizsla és egy óriás schnauzer és imádjuk őket és velünk laknak bent de mi az a duma hogy ha nincs kedve akkor nem mentek de neked sem. Pont azért ilyen a kutyád mert kinyalod a seggét. Oké hogy Mexikóban meleg van de tud alkalmazkodni ha akar. Nekem meg mondták hogy hideg van és hogy kéne ruha a vizslára meg cipő a kutyákra. Nem akartam bunkó lenni velük de szívesen mondtam volna hogy vegyél magadnak. Úgy is futnak és tojnak rá hogy hideg van meg ha valami víz van akkor oda bemennek.
Ha én utálom a kutyád akkor ő miért ne? Mi a f.... ez a szöveg? Neked semmilyen állat nem kéne. Amikor eteted akkor nem rágod meg előtte a kaját?
Az hogy miket tud már azzal magad akarod fényezni vagy a kutya az ügyes? De gondolom a válasz a kutya ügyes de mert te szuper gazdi vagy.
Nem az ugatással van a baj. Azzal van baj hogy az emberek bokájába kap ha meg arrébb tessékeled a lábaddal akkor meg egy fazék vagy.(gondolom érted mit takar a fazék szó)
Legyen az öledben ki nem szarja le csak akkor szájkosárat rakj rá mert kötelező.
Gondolom rohadt kényelmes lehet egy kutyával utazni legyen bármekkora. Akkor ne vegyél semmilyen állatot.
Mindenkinek az aranyos a legjobban ami az övé.
Kamu kutyabarát, Jesszus ! Botrány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!