Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti mit tennétek? Tényleg csak...

Ti mit tennétek? Tényleg csak az altatás marad?

Figyelt kérdés

Van egy kb 14éves befogadott kutyám. 6éve él velünk. Mielőtt befogadtuk, 3szor harapott.

Szakember segítségével teljesen jó kutya lett, ám mindenki véleménye az,hogy a kutya erősen instabil idegileg, és számára félelmet jelző helyzetben támad. A családdal szemben eddig agressziót nem mutatott,azonban az utóbbi fél évben ez változott.

Viharfélő, ilyenkor tombol, örjöng, a nyugtatók sem hatnak.

A legutóbbi nagy viharnál az előszobaajtót betörve a gyerekek ágyában kötött ki,majd mikor ki akarta a párom hozni,megharapta.

Azóta is csipked,kapkod,morog. Az orvosunk altatást javasol.

Tényleg nem lehet ezen segíteni?

2017. aug. 8. 14:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az pedig ugye csak vicc,hogy az agresszíven reagáló kutyát hagyjam a gyerekek mellett aludni az ágyban?
2017. aug. 8. 19:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Keress rá Karay Zoltán oldalára facebookon
2017. aug. 8. 20:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Vagy benyugtatózzátok a kutyát, vagy valóban elaltatjátok. 14 éves kutya már öreg. Mondhatnám, nagyon öreg. Lehet, fájdalma van, amit nem lehet látni.
2017. aug. 8. 20:32
 14/16 A kérdező kommentje:

Felmerült még egy MR vizsgálat,mert egy másik orvos szerint az agydaganat az, ami tud ilyen tüneteket okozni,illetve az epilepszia bizonyos formája.

Ezt próbálom még kiagyalni,hogyan tudnám megoldani,illetve miből.

Nyugtatót azóta kap,mióta egy viharnál nem csak a fél előszobát bontotta le, hanem felszaggatta a száját,és szabályosan sokkos állapotba került. De csak a viharok alatt.

Folyamatosan nyugtatózni nem akarom.

2017. aug. 8. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:

A kutyák is tudnak szenilis háklis vénemberek lenni.

Egy barátnőméknél is volt annakidején egy öreg tacsi keverék, mindig jött simogatásért, az utolsó hónapjaiban meg nekem is odakapott, és ha néztem akkor morgott hogy hagyjam. A gazdájának is odakapott már ebben az időben, egyszerűen azt akarta hogy hagyják békén.

Pár hónap múlva kelés után nyújtózott párat aztán elaludt örökre.

2017. aug. 8. 22:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem biztos, egyébként megértem.hogy odakapott.

A tacskónk is retteg a vihartol, és bejöhet épp ezért.

Aztán a nagyon okos nagynéném ki akarta tenni, mert elmentünk otthonrol, és hiába mondtam neki hogy hagyja, mert a kutya retteg és jo neki benn, addig piszkálta, mig megkapta. Persze ment a felháborodás, de elég gyorsan leállítottam, hogy magának kereste a bajt.

De a tiétek már idös, lehet kicsit "megborult", ugy értem, háklis, nint sok idös ember :)

Ám dicséretes hog segíteni probáltok rajta.

Hatos én pedig nem lennék büszke hogy nulla hozzáértéssel tartok kutyát, akit aztán az elsö problémára megöletek.

2017. aug. 9. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!