A kutyám túl agresszív de altatni kéne sajnos, valaki
tud olyan állatorvost akinek van nyugtató puskája?
Figyelt kérdés
Idegeneket semmiféleképpen nem enged a közelébe és visszafogni se lehet,legutóbbi beoltásnál meg is harapta az orvost, ezért kell valaki olyan akinek van puskája. Fejér megyében lenne az opcionális
Nem kell puska. Doki ad altatószert. Ti beadjátok. Doki tudja, mikor hat a szer és akkorra ott lesz.
2017. aug. 2. 21:05
2/10 anonim válasza:
Embereknél miért nincs ilyen?
Miért lett agresszív a kutya? Biztos nem magától.
2017. aug. 2. 21:07
3/10 anonim válasza:
Miért baj az, ha nem enged idegeneket a közelébe? Őrzi a házat és a területét. Az, hogy nem értesz a kutyához, és képtelen vagy kezelni, vagy inkább lusta, nem jogosít fel, hogy meggyilkold. Ő érted él, téged szolgál. Neked milyen hasznod van a világ számára?
2017. aug. 2. 21:10
4/10 A kérdező kommentje:
nagyon öreg , apám ( akit a főnöknek tartott) meghalt jó pár éve így most azt hiszi ő a főnök és ettől pedig egy kutyában nincs rosszabb, de remélem akkor hogy injekcio nélkül is megoldható a nyugtatása
2017. aug. 2. 21:11
5/10 A kérdező kommentje:
Na akkor még egyszer :D 12 éves, tumor van a lába között amit nyalogat s közben sír plusz mivel németjuhász ezért a hátsó lábainak a forgójával is problémák vannak , ja és az a tumor mindig vérzik. Nincs más megoldás sajnos, doki is megmondta.
2017. aug. 2. 21:14
6/10 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy amikor kap pár választ a kérdező, akkor előjön egy másik sztorival.
Ha el akarod altatni, mert beteg és reménytelen a helyzete, akkor nem altatópuska kell neki. Állatorvos elaltatja, szájkosárral vidd, akkor nem tudja megharapni, utána pedig beadja a szívébe a végső döfést egy újabb injekcióval.
Jó ezt olvasni??? Hozzánk kijött az állatorvos, mert menthetetlen rákos beteg volt a tacskónk, de ne akard tudni milyen az, amikor utolsót dobban a szíve.
Lehet lepontozni, állok elébe.
2017. aug. 2. 21:46
7/10 anonim válasza:
6-os vagyok. Az 5-ös válaszod kiverte nálam a biztosítékot. Miért nem ezzel kezdted? :( És még teliszájjal röhögsz is rajta. Gratulálok!
2017. aug. 2. 21:50
8/10 anonim válasza:
Állatorvostól kérsz nyugatatót, ezt pl kajába csempészve oda tudod neki adni. Ez annyira le fogja szedálni, hogy a kutyának be tud adni az orvos egy olyan altató injekciót, amit műtéteknél használnak. És ha már teljesen bealudt, akkor kapja meg a végleges altatót, így semmit nem fog érezni az egészből.
2017. aug. 2. 21:57
9/10 anonim válasza:
Első három válaszolót felpontoztam, mert egyetértek, hasznos is.
De csak én vagyok az egyedüli, aki utálja, hogy a fő kérdésben nem is szerepel a lényeg, hogy 12 éves és nagy tumor van a lába közt, csak az, hogy agresszív a kutya, nem enged idegeneket a közelébe, ezért altató puskás orvost keres?
2017. aug. 2. 22:26
10/10 anonim válasza:
Idióta, mondjuk hs a LÉNYEGI informácioval kezted volna, nem pedig ugy állítod be, hogy neveletlen kutya aki másokat bánt és AZÉRT altatnátok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!