Mennyibe kerül egy kutya elaltatása? Tobb info lent!
Két kutyánk van egy nagy es egy kis testű.(németjuhász,tacskói)
Öregek már szegénykék es a nagytestű már szinte a saját dolgát se tudja elvégezni és mivel, ha a nagy távozik es a kicsi egyedül itt marad szinte biztosak vagyunk benne, hogy depresszióba esik a kis drágánk, ezért együtt szeretnénk őket elengedni. A jelenlegi orvosunk nem vállal ilyet, ezert, ha valaki tud ajánlani egy jó orvost azt megköszönném.
Árasszatok el infoval, hogy a legjobbat tudjam nyújtani nekik.
Előre is koszonom szépen mindenkinek a válaszokat es a segítséget.
Ha a legjobbat szeretnéd nyújtani, akkor csak azért, mert öregek, ne öld meg őket.
Akkor kell humánus módszerrel elpusztítani, ha olyan gyógyíthatatlan betegsége van egy kutyának, aminél a javulásnak esélye sincsen, és folyamatos fájdalmat, szenvedést okoz már számára.
Az öregség nem indok a kivégzésükre, és ezt egyetlen normális ép lelkületű állatorvos sem fogja vállalni.
Nem is értem, hogyan jutott ez az eszedbe.
Én azért nem altatnám el a kicsit csak mert a nagyot el kell...tény hogy hiányozni fog neki de ha ő olyan fizikai állapotban van még ami nem igényel altatást akkor normális állatorvos nem fogja neked elaltatni ezért, nyilván ezért is nem vállalja a tiétek.
Foglalkozzatok vele többet ha a nagy elment.
Hát igen, nem véletlenül nem vállalta.
Itt nem fog elárasztani Téged senki ilyen infóval. Én biztos nem!
Úgy látom, nem dobbant még a kezed között utolsót a szíve egy nagyon-nagyon beteg, több évig velünk élt tacskónak. Ne is akard megtudni, amíg nem muszáj.
az öreg beteg nem tudja elvégezni rendesen a dolgát az orvos mondta hogy ott mindenképp el kell mert mar szenved
a kicsi meg nagyon durván ragaszkodó mi is erre gondoltuk az elején hogy maradjon természetesen, külön éltek egy hónapig (a nagy vidékre ment) a kicsi nem evett 2hetig rendesen értsetek ezt úgy, hogy az első hétben semmit es mar infúzióra kellett tenni, nem mozdult otthon a helyéről csak annyira hogy pár méterrel arrébb elvégezze a dolgát
nem tudjuk sajnos mit tenni
es az örökbefogadás a kicsi melle szinte lehetetlen dolog nem tűr meg másik kutyát maga mellett a kicsiket se folyamatosan letamadja őket es borzasztóan féltékeny
6-os vagyok. Még annyit:
Miért az a fő kérdésed, hogy mennyibe kerül?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!