Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy kutya...

Mennyibe kerül egy kutya elaltatása? Tobb info lent!

Figyelt kérdés

Két kutyánk van egy nagy es egy kis testű.(németjuhász,tacskói)

Öregek már szegénykék es a nagytestű már szinte a saját dolgát se tudja elvégezni és mivel, ha a nagy távozik es a kicsi egyedül itt marad szinte biztosak vagyunk benne, hogy depresszióba esik a kis drágánk, ezért együtt szeretnénk őket elengedni. A jelenlegi orvosunk nem vállal ilyet, ezert, ha valaki tud ajánlani egy jó orvost azt megköszönném.

Árasszatok el infoval, hogy a legjobbat tudjam nyújtani nekik.

Előre is koszonom szépen mindenkinek a válaszokat es a segítséget.

2017. jún. 26. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A kutya 10. kérése:

"10. Kérlek, gondoskodj rólam, ha beteg vagy öreg leszek - hiszen Te is öreg leszel egyszer."

Ameddig az állatorvos nem javasolja, nem is gondolok elaltatásra, pedig nem egészséges, nem fiatal. Minden nap megköszönöm neki, hogy megeszi a gyógyhatású készítményeket :-)

2017. jún. 27. 12:18
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Az állatorvosok etikailag nem altathatnak el olyan kutyát, amelynek az egészségi állapota ezt nem indokolja, csak a gazda kérésére. Ha mégis megteszik, az az engedélyükbe kerülhet. Én legalábbis így tudom.
2017. jún. 27. 13:45
 13/14 anonim ***** válasza:
83%
11es valaszoloval ertek egyet. Nekem megvakult a kutyam, napi 7x kell kiengedni mert nem tudja visszatartani, es nincs foga ezert daralni kell a csontost (nyersen etetek). De boldog, tudja, mi hol van, a labdat kiszagolja, az utat tudja setanal mert megtanitottam neki hogy melyik szo mit jelent (jobbra, allj stb). 15eves es egy percre se gondolnam hogy el kell altatni csak mert nem fiatal.
2017. jún. 27. 18:52
 14/14 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó válaszoló! Minden tiszteletem a Tiéd!
2017. jún. 27. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!