Mennyi ideig tart a kutyus elaltatása?
Ne aggódj, nem sok idő és nem jár neki fájdalommal.
Először sima altatót kap,mint a műtéteknél így nem fogja érezni, utána kapja a végleges altatót, elég hamar hat.
Ha fájdalmai vannak, akkor sajnos itt az idő, nagyon szépkort megélt, büszke lehetsz rá.
Sajnos, kétszer már át kellett ezt élnem :(
Először altatót kap a kutyus (akár egy műtétnél), ha jó mélyen alszik, ezt ellenőrzi a doki, rá 5-10 percre jön az az injekció ami leállítja a légzését. Semmit nem érez a kutyus állítólag, mert mélyen alszik. Legalábbis nagyon remélem.
Azért felháborítónak tartom, hogy ha egy állat életéről van szó, akkor a gazdi eldöntheti, hogy eutanáziában részesüljön-e (ami nem a kutyus döntése), de ha nekem 600-szor áttétes rákom van, nem dönthetek úgy, hogy meg akarok halni.
Persze tudom, hogy csak a szenvedéseit akarjátok megszüntetni, és nem is vagyok ellene egyáltalán, csak azt nem értem, hogy ez emberek esetén miért nem lehet ez bevett gyakorlat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!