Van egy goldim, és porc leválása van? Megműtessem? Mert így is úgy is kinövi. Ti mit tennétek?
Elmentem egy pesti állatkórházba, megröntgenezték 9 hónapos kutyámat, mert sántított a jobb mellső lábára.
Kiderült, hogy porc leválása van a vállizületénél, de azt mondta az orvos, hogy ha nem műti meg akkor is elnövi, de ha megműti akkor is.
Szerintetek vállaljam a műtétet, vagy várjak, míg kinövi magát?
Volt már valakinek ilyen esete? És ha volt mit tett?
bocs, hogy nem a kérdésedre válaszolok
de ezt a kinövi dolgot nem igazán értem
ha megkérhetlek, privátba elküldenéd, hogy helyileg, hol röntgenezték, és mennyi pénzbe került, mer sajnos ugyanebbe a helyzetbe vagyok, hogy sántít a másfél éves kutyusom már egy jóideje, és a jövöhéten szeretném elvinni megnézetni
Nemtom hogy kell privátot írni.
Bp-re vittem a Juhász Tamás kisállatkórházba.
Ha ezt beírod a google-be hogy Juhász Tamás kisállat kórház, kijön a honlapja.
15,000-et fizettem, ebben volt az elbódítás, röntgen, és egy szuri amit a csonthártyájába kapott.
Mi az h a porcleválást kinövi?? Mégis hogyan miért?
Kapott valami porcképzőt, zöldkagylót, bármit?
(embernél a porcleválás igen fájdalmas tud lenni és nem múlik el magától, mivel a porcdarabka ami levált nem tűnik el, nem szívódik fel, ezért nem értem h miért mondta azt a doki h majd kinövi...)
köszönöm szépen a válaszodat
egyébként ezt a "kinövi" dolgot hallottam már mástól is, úgyhogy biztos nem hülyeség, csak igazán én sem értem, akkor gondolom, nem is igazán porcleválásról van szó, vagy nemtudom, mindegy nem akarok okoskodni, a Doki biztos tudja a dolgát
jobbulást a kutyusodnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!