Kaphatott hőgutát a kutyám? A hőguta mindenképp halálos?
Figyelt kérdés
Tegnap este hányt 2x, de egész nap árnyékban volt, ahol kellemes volt a hőmérséklet + locsoltuk vízzel + a hideg ház falának volt dőlve. Nincs pincénk ahova le tudtuk volna vinni, a kutyamedencéből meg mindig kiugrik :(
Hívtam az állatorvosomat, holnap fogad de leszidott és azt mondta, hogy szerinte ez hőguta lesz. De ma már nem hányt, csak tegnap este! A tüneteket nem veszem észre rajta. Mennyire gyors lefolyású ez? Nagyon meg vagyok ijedve!
2017. aug. 3. 21:47
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Hasznos cikk volt, a többit amit olvastam nem volt ilyen informatív.
Délután mértem a hőjét, 39,5C! :( De azonnal elkezdtem hűteni.
2017. aug. 3. 21:57
3/8 anonim válasza:
39,5 kutyáknál olyan, mint embernél a 37,5 szóval azért nincs magas láza. Nem lihegett nagyon? Nem lehet, hogy csak összeszedett valami betegséget és amiatt hányt és van hőemelkedése? A leírás alapján nem hiszem, hogy nem vettétek volna észre ha hőgutát kap
4/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy összeszedett valamit én is erre gondolok
Napközben nagyon lihegett, de gondolom a meleg miatt
2017. aug. 3. 22:41
5/8 anonim válasza:
Egyszer nekem is hőgutát kapott a magyar vizslam. Egész nap pincébe volt és locsoltuk , csak enni , inni , üríteni jött fel és mégis.. nálunk a tünetek az étvágytalanság , száraz orr és láz volt, de a kutyáknál a 39 föl az normális. Az állatorvos megmondja a tutit
7/8 A kérdező kommentje:
Igen voltam, szerinte minden rendben. Nem volt láza, nem volt vörös a szeme stb, azt mondta figyelgessem és ha továbbra is hányna akkor kivizsgáljuk. De azóta nem hányt
2017. aug. 5. 00:16
8/8 anonim válasza:
Lehet, olyasmit evett, amitől kicsit megkavarodott a gyomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!