Mitől szédült meg?
Életke, bennünket kettőkor hazazavartak a munkahelyünkről a hőségre való tekintettel, ti meg a legnagyobb hőségben a városban flangáltok, amikor rohadtul nem lenne muszáj...
A többiek már mondták: gyors eü. sétán kívül este 8 előtt ki sem érdemes dugni az orrotokat a kutyával. De ha megoldható, legjobb hajnalban sétálni egy nagyobbat a kutyával.
Viszont amire a többiek nem reagáltak, az ez: "Otthon megitattam és egy kicsit lelocsoltam langyos vízzel." Nyáron ugyanolyan alap sétáltatós felszerelés a kutya kulacs vagy a fél literes víz + összecsukható itatótál, mint a szarcsizacsi és a jutalomfalat.
Sőt, az én kutyám idős és rozoga, a barátnőmé meg egyszerűen nem bírja a meleget (pedig nem valami északi macikutyája van), mi még este is úgy indulunk el, hogy előtte bevizezzük a kutyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!