Tudtok tippeket, praktikákat a nem kívánt vemhesség megelőzésére?
Figyelt kérdés
Ivartalanítattni nem szeretném mert a jövőben szeretném ha lennének utódai.2017. aug. 1. 18:59
11/14 anonim válasza:
Nem tudom milyen fajta kutyád van, de megmondom neked őszintén, hogy a keverék, nem törzskönyves kiskutyák nem kellenek senkinek. Maximum elviszik a "nem idén barnultak" a staffinak harcoltatni vagy csali kutyának... Én egyetlen egyszer követtem el ezt a hibát, nem is gondolkoztam rajta, hogy minek nekik 3 kiskutya egyszerre... Nem kívánom ezt az érzést senkinek. Amíg az én kutyám sem volt ivartalanítva rengeteget szökdösött, amivel nem az a legnagyobb baj, hogy vemhes lesz, hanem hogy simán elüti az autó. Ha meg ne adj isten valaki felhergeli az utcán és megharapja akkor meg lehet fizetni a büntetést meg elaltatni a kutyát.
12/14 anonim válasza:
TE akarsz kiskutyákat? TE! TE, és nem a kutyád. Ha TE akarsz, szüljél TE kiskutyát.
Gondolkodj.
13/14 anonim válasza:
Úgy tudom lehet fogamzásgátlót kérni kutyának, legalább is a tenyésztő akitől vettem a kutyám mondta hogy a szuka a következő tűzelésre azt kapot. Ha elzárod az sem biztos megoldás. Nekünk is volt szukánk és el volt zárva a kobor kan kutya belógott és szédszete a keritést még jó hogy időbe észre vettük.
14/14 anonim válasza:
A fogamzásgátló nagyon káros. Nem olyan, mint az emberi!!! Többszörösére növeli a méhgyulladás és az ivarszervi rákok kockázatát. Csak különleges esetben lenne szabad beadatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!