Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Úszhat a kutyám tüzelés közben?

Úszhat a kutyám tüzelés közben?

Figyelt kérdés
A tengerremegyünk nyaralni pár napra. Annyira nem szeret úszni de nem bánnám ha kipróbálná. Lehet baja? Utána rögtön lemosnám sima vízzel.

2017. aug. 1. 10:17
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már nyolcvanezer egy ivartalanítás???
2017. aug. 1. 17:48
 32/38 A kérdező kommentje:
Egész egyszerűen. Nálunk ennyi, mindenhol. Kár hogy a moderátorok nem bannolják az ilyen okoskodókat többszöri szabálysértés után sem.
2017. aug. 1. 18:19
 33/38 A kérdező kommentje:
Bocsi ha jól nézem inkább 120 000ft (400€+) :D bár nem vagyok jó a váltogatásban
2017. aug. 1. 18:27
 34/38 anonim ***** válasza:
77%
Sok a kifogás. De oké, nem azért vagy rossz gazda mert nem ivartalanítasz, de azért mindenképp, mert nem vagy tekintettel másokra. Ez az önzőség hogy megcsinálod a bajt a többi kutyás közt az ivaros kutyáddal és ők oldják meg mindent elmond rólad, még neked áll feljebb. Hiába jelented fel és törölteted azokat akik nem a véleményeddel egyező válaszokat adnak attól még elgondolkozhatnál kicsit. Ha meg ilyen drága az a rohadt ivartalanítás (amiben biztos vagyok hogy nem ennyi) akkor miért nem utazol vele haza Magyarországra és végezteted el 20ezerért? Még utazással is olcsóbb.
2017. aug. 1. 20:45
 35/38 A kérdező kommentje:
A végén jól telt a nyaralás, mire ode értünk abba hagyta a tüzelést. Szerintem ti álomvilágban éltek ha azt hiszitek hogy a tengerparton bandáznak a kutyák. Senki nem ment oda senkihez (volt vagy 10 kutya), mi a szélén napoztunk és csak egy magyar kutyus jött oda szimatolni, de amúgy mindenki magában volt el. Szerintem csak ti vagytok el ennyire a bandázással.
2017. aug. 13. 08:16
 36/38 anonim ***** válasza:
53%
Senki sem beszélt a bandázásról, nem a bandázás a lényeg. Nem kell bandázni ahhoz hogy a strand összes kutyája tudja ha egy kutya tüzel, mert km-ekről megérzik.
2017. aug. 13. 10:43
 37/38 A kérdező kommentje:
Gondolom nem olvastad a kommenteket csak okodkodni jöttél
2017. aug. 13. 22:44
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Tévedsz, párszor már el is mondtam a véleményem előtte csak nem figyeltél arra bárki bármit is írt.
2017. aug. 13. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!