Úszhat a kutyám tüzelés közben?
Nekem is van szukám, ivartalanítás előtt ő is tüzelt jó párszor, de meg sem fordult a fejemben, hogy akkor kutyák közé vagy kutyások által forgalmasabb helyre vigyem. Pont azért, mert hatalmas kic.eszés a kankutyás gazdákkal szemben. Mellesleg nekem is szar volt, hogy a neveletlenebb kankutyákat nem is tudtam levakarni magunkról.
Van ivaros kanom, nyilván úgy neveltem, hogy nem válik kezelhetetlenné tüzelő szuka mellett sem. Volt már nem egyszer, hogy tüzelő szuka után kellett pályára mennünk tréningezni, egyszer versenyen is előfordult ilyen, hiába a szabályok tiltják ezt. De nem kapcsolhat szét a szag miatt. Viszont ettől még iszonyat frusztrált egy ilyen szituációban nyilván. Ez, hogy direkt a legnagyobb szezonban, direkt tüzeléskor viszed nyaralni tengerpartra, valóban hatalmas parazstság. Pláne úgy, hogy az elmondásod alapján a kutya sem szeret úszni és te sem akarod, hogy fürödjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!