Úszhat a kutyám tüzelés közben?
Figyelt kérdés
A tengerremegyünk nyaralni pár napra. Annyira nem szeret úszni de nem bánnám ha kipróbálná. Lehet baja? Utána rögtön lemosnám sima vízzel.2017. aug. 1. 10:17
11/38 anonim válasza:
Akkor ivartalanítsd ha nem akarod hogy tüzeljen és ennyi sincs benned hogy másokra tekintettel legyél.
12/38 A kérdező kommentje:
De ki kérdezte hogy menhetünk-e vagy hogy a többi kutya hogy reagálna? :D amúgy meg ivartalanítsa az a kanját aki nem bír vele.
2017. aug. 1. 12:00
13/38 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy ki bír a kannal vagy ki nem. Tüzelő kutyát nem illik kutyatársaságba vinni, ezért olyan részt keressetek ahol másokat nem zavartok. Az én kutyámat nem érdeklik a tüzelő szukák, jobban odaszagol de ennyi. Ivartalan. Viszont baromira nem örültem neki, mikor két ivaros kan akik testvérek, egyszerre támadtak a kutyámra és majdnem megölték (és ez nem túlzás, a gazda nem tudott velük mit kezdeni és az egyik már a nyakán volt egy percig legalább), majd kiderült hogy jaaaa, amúgy tüzelő szukával vannak ott mellettünk. Előtte jóban voltak a kutyák, de a szuka előhozta belőlük az ösztönt, és majdnem megölték az enyémet. És akkor tessék, az enyém hiába ivartalan. Úgyhogy valóban nem illik kutyás társaságba menni, messzire el kell kerülni arra a pár hétre, vagy ivaratalanítani a kutyádat. Komolyabb kutyás eseményekről, sport, kiállítás, versenyek, eleve ki vannak tiltva a tüzelő szukák, mellesleg a fajtatalálkozó leírásában is benne volt, komolyan is vették. Szóval ez nem egy légből kapott hülyeség, hanem etikett, amit illik betartani.
14/38 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem írtam hogy rögtön kutyák közé megyünk majd, egyáltalán nem terveztem. Ilyenkor elég ijedős. Ivartalanítás már esélytelen, ma indulunk, 3 napot ott leszünk, addig csak nem nyírja ki egymást az a maréknyi kutya aki ott lesz. (Legutóbb max 5db volt) lehet hogy csak nekem fura, de ha elmegyünk valami új helyre nem az az első gondolatom hogy kutyás bandát keresek és szélnek eresztem a többi közé.
2017. aug. 1. 13:16
15/38 A kérdező kommentje:
Cseszegessetek már mást és nem értem mire fel ez a támadás. Másold be kérlek hogy hol írtam hogy nem lesz ivartalanítva. Lesz, csak nem most, mert se idő, se keret nincs rá. A kutyámra semmilydn kan nem ugrál séta közben, soha nem is próbáltam és a kutyám nem szökik. A megbetegedéseket ismerem ha tudnál olvasni feltűnne hogy e-miatt jött létre a kérdés. De az ilyen elborult elméjű emberekkel akik nem látnak az ivartalanítástól inkább nem "vitatkozok"
2017. aug. 1. 13:25
16/38 A kérdező kommentje:
*Próbáltak
2017. aug. 1. 13:26
17/38 A kérdező kommentje:
#13 köszi a válaszod, eddig csak te tudtál normális választ adni.
2017. aug. 1. 13:28
18/38 anonim válasza:
Ki vagyok én, remek kérdés.
Sajnos az az ember vagyok, aki rengeteg felesleges szaporulatot látott már, és gondozott, jobb esetben gazdisítottam is őket, rosszabb esetben mai napig ott élnek a menhelyen, legrosszabb esetben pedig meghaltak. Így jogosan csesznek fel az olyan felelőtlen "gazdák", mint te.
Lehet, hogy eddig még nem vetette rá magát egy kan sem a tüzelő szukádra, de még megtörténhet.
Kérdem újra, mi lesz a kicsikkel?
Másrészt a kutya felelősséggel jár és lemondással. Egy nappal kevesebb nyaralást foglaltok, és megvan az ivartalanítás. De nem, ti inkább dőzsöltök vagyonokból, a kutyára meg nincs pénz. Jó duma
19/38 anonim válasza:
Csao nekem tunik fel, hogy a kerdezo a sajat kerdesere valaszolt? Elfelejtett a troll kerdes utan accountot valtani, vahy a rendszerben van a hiba.
20/38 A kérdező kommentje:
Nem kamu, csak a felesleges válaszok törölve lettek és így kicsi hülyén néz ki.
2017. aug. 1. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!