Mit lehet kezdeni a legyekkel ha csesztetik a kutya fülét?
Én nem vagyok nagy kutyás, csak bátyám kutyája itthon maradt mig ő elment dolgozni az ország másik felére, igy aztán mondhatni gondoskodom róla legjobb tudásom szerint.Szóval a legyekkel mit lehetne kezdeni, már ha lehet? Bocsássátok meg tudatlanságomat, mint mondtam nem vagyok kutyás.
Előre is köszi.
Szia! Bocs, nem letámadni akarlak, de általában olyan helyeken van ennyi légy, ahol elég kupis és koszos az udvar.
Légypapírral próbálkoztál már? Csak olyan helyre rakd fel, ahol a kutya nem éri el!
Kutyákra való rovarirtót használsz. Pl. Piretmixet, neostomosant, amivel naponta, kétnaponta befújod a kutya füleit.
Egyébként egyet értek a fenti hozzászólóval, legyek vagy mocsokban, vagy nagyon elhanyagolt kutyáknál vannak. Hogy tartjátok azt az ebet?
BUTOX-B 7,5 ráöntő oldat 250 ml-es flakonban. Szabadon legelő szarvasmarhák külső élősködői (légy, vérszívó- és szőrtetű, kullancs) ellen.
Az adagolóflakon 2. számú kupakját le kell csavarni, míg az 1. számú kupakot érintetlenül hagyjuk. A függőlegesen tartott flakont össze kell nyomni, majd az adagolótartályt az adagolócsövön keresztül a megfelelő mennyiségű oldattal fel kell tölteni. Ezután az oldatot a nyaktól a fartőig, az állat gerincvonalán a szőrre öntjük. Egyetlen kezelés 8-10 hétig tartó hatásos védelmet biztosít.
Adagolása: Legyek ellen 100 ttkg-ig 10 ml/állat, 100-300 kg-ig 20ml/állat, 300 kg felett 30ml/állat. Halakra veszélyes!
NEO-STOMOSAN koncentratum 5, 10, 50, 200 ml-es, valamint 1 és 5 literes kiszerelésekben kapható. Kezelhető vele a szarvasmarha, juh, sertés, kutya, macska, nyúl.
Legelői rovarok és külső élősködők elleni készítmény, mely hatékony légyfélék, rühatkák, szőrtüszőatkák, tetvek, bolhák és kullancsok ellen. A legyek ellen 1:400 arányú vizes oldatot kell készíteni (5 ml szer 2 liter vízhez) és az állatok testfelületét, valamint a környezetet bepermetezni. Egyszeri kezeléssel a légypopuláció 2-3 hétig jelentősen csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!