Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerül egy yorki havi...

Mennyibe kerül egy yorki havi fenntartása?

Figyelt kérdés

2017. júl. 20. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kölyökkorban az oltások 5-6000 ft-ba kerülnek, ebből kell adnod 3-4-et oltási proramtól függően. Utána már csak évi két oltással kell számolnod.

Kullancs elleni védekezés havonta 3000, szívféreg ellen 2-3000, az etetés jó táppal pár ezer. Kutyaiskola 5-10.000. Felszerelések a csillagos ég.

2017. júl. 20. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokba. Nekem hasonló kistestű kutyám van, az Acana tápja kijön 5-6000 forintból. Ha mással etetném, még olcsóbb is lenne. Spot-on-t használok, az kb. 2000 forint havonta, de jobban megéri a nyakörv. Féreghajtó tabletta kb. 800 forint. Meg évente a két oltás, az meg mindenhol más(én hallottam már 3000-t is, meg 8000-et is :D). A havi fentartása nem sok, az sok, amikor hozzád kerül, és mindent meg kell neki venni, és be kell oltani. Meg utána ha beteg lesz és kifizetni az állatorvost. Ezért szokták javasolnia kutyások, hogy legyen othon félrerakta "állatorvos pénz", pár tízezer forint, ha beteg lesz a kutya, de neked meg pont nincs pénzed. De havi szinten tényleg nem sok.
2017. júl. 20. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért számolni kell a váratlan kiadásokkal is...az meg általában sosem kevés. Én most hagytam az orvosnál 15.000 forintot egy nem várt fülgyulladásra. Szóval tartalék is mindig kell.
2017. júl. 20. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak a kutyán ne spóroljatok, magyon túl van tenyésztve a fajta.
2017. júl. 20. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!