Melyik a legsokszínűbb kutyafajta?
Figyelt kérdés
Amelyiknél a legtöbb szín előfordul/elfogadott?
Nagyon kiváncsi lennék rá
Köszönöm
2017. júl. 18. 15:41
1/12 anonim válasza:
Aussie és Border Collie
A yorkienál több szín van, de nem FCI által elismertek csak IBC/IBA által
2/12 anonim válasza:
A hűtlen kutya. Mert az kétszínű.
3/12 anonim válasza:
Szerintem meg a mudi. Csivavából is sok félét láttam már. Felénk (külföld) divatos fajta a csivava és nem szokás szapis kutyát venni. Dán dogból, akitából is van sok szín, illetve valóban a juhász kutyák.
4/12 anonim válasza:
Bullterriereknél is elég sok színváltozat elfogadott.
5/12 anonim válasza:
Én is a borderre és az aussie-ra szavazok, hihetetlen színskálájuk van.
Példának okáért ezen az oldalon felsorolják a borderek színváltozatait, és még itt sem vagyok biztos hogy minden színvariáció megjelenik: [link]
6/12 anonim válasza:
A csivava. Konkrétan minden szín és színkombináció elfogadott. Nem sokkal marad le az amstaff és a(z) whippet/angol/magyar agár sem. Náluk (ha jól emlékszem) csak a fekete-cser és a májszín nem elfogadott. Illetve valóban sok színnel rendelkezik a mudi, az uszkár, a cocker spániel és a dán dog is.
7/12 Bibuc4 válasza:
Csivavából van egy pár szín. Nekünk is van 2. Az eggyik fekete-fehér-szürke, a másik pedig 3 féle barna...
8/12 anonim válasza:
Törpe spicc, káj,kau,leopárdkutya
De igazából a keverékek de ez csak poén volt
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Havanese bármely színben elfogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!