Hány kutyafajta van összesen?
Figyelt kérdés
Ha mindent beleszámolunk, még a keverékszerű és az ilyen divatkutyákat is mint labradoodle vagy poogle.2017. júl. 8. 21:39
1/7 anonim válasza:
Számold meg! XDD
Nem csak vicceltem, rengeteg kutyafajták van (szerintem kb.:150-200 kutyafajta van)🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕
2/7 anonim válasza:
Ha a keverékszerűeket is, akkor végtelen.
Fajtatiszta nem tudom amúgy, de nagyon sok.
3/7 anonim válasza:
1-es vagyok
Azt a 100-200-at a nem keverékekre gondoltam.
5/7 anonim válasza:
Számold össze, ha nagyon ráérsz :D
6/7 anonim válasza:
[link] ezek csak FCI által ( 400 felett tuti ) elfogadottak, de még ott vannak az FCI által el nem ismert fajták is...
7/7 anonim válasza:
FCI által elismert fajtából 340 körül van. Az egyéb tenyésztői szervezetek (AKC és társai) által elismert fajtákból még úgy 20-30 fajta van. És van pár olyan is, ami nem elfogadott egy szervezet által is, mégis külön fajtának számít (sinka, májzli, stb.) A divatkeverékeket szerencsére senki nem fogadja el fajtának, miután ott nincs egységes standard.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!