Adhatok neki a vízből?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az árvíz miatt a vízünk megfertőzödött, baktériumos lett. És fogyasztásra alkalmatlan. Viszont a kutyának nem adhatok ásványvízet míg nem lesz fertőtlenítve a víz! Adhatok neki a vízből? lesz tőle vmi baja?2010. máj. 21. 16:35
1/9 anonim 

válasza:

Én inkább adnám neki a szénsavmentes ásványvizet!
2/9 Winner of Royal Hill 

válasza:

Szerintem adj neki ásványvizet. Ha neked fogyaszthatatlan és veszélyes a víz akkor valószínűleg neki is. Az állatorvos drágább mint az ásványvíz!
3/9 A kérdező kommentje:
pff..de hülye vagyok... nem is gondoltam a szénsav mentesre!
Köszi szépen a válaszokat!
2010. máj. 21. 16:44
4/9 anonim 

válasza:

Mitol lett fertozott a viz? egyebkent a kutyanak a gyomra erosebb es immunisabb mint barmely allat es ember gyomrahoz nezve
5/9 gratis30 

válasza:

Én nem adnék neki a fertőzött vízből! Ha sjnálod a kutyádtól az 50Ft/2l- es tescos vizet akkor nem való neked kutya!
6/9 anonim 

válasza:

nem sajnalom a discos(tescos) 50ftos szensavamnetes asvanyvizet, csak azt kerdeztem hogy milyen fertozes van a vizben?
7/9 anonim 

válasza:

Vagy forrald fel vezetékes vizet.Annak már jónak kell lenni.
8/9 anonim 

válasza:

sőt ha felforralod még te is ihatsz belőle
9/9 A kérdező kommentje:
16:57 nem sajnálom a kutyámtól a vízet...:S
Fogalmam sincs mivan az a vízbe annyit tudok h vmi bakteriális fertőzés és ez fogyasztásra alkalmatlan...van egy kis "patakunk" ami az essőzésektől kitért a medréből és ez miatt van. Már forraltam fel vizet de annak kikéne hülnie... de még végülis van víze a kutynak... csa ha elfogy neki nem mindig tudok felforralni vizet ha szomjas...
2010. máj. 21. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!