Kedvencetek min alszik ha bent van?
Kezdő vagyok a bent tartós dolgokban és most kéne valami normális fekhely 3 kutyának meg 1 macskának! Az ilyen pokróc, törülköző nem jött be, mert egyik kutyám már öreg és nem túl puha neki, no meg képtelen vagyok rendesen kimosni. Viszont elgondolkoztam, hogy ugye most itt a 4 állat, mag egyszer majd szeretnék másik kutyát, lehet hogy nagytestűt, meg másik macskát is... De akkor az egész lakás tele lesz fekhelyekkel? Vagy hogy néz ki ha pl mindegyiknek másmilyet veszek? Hogy csinálja ezt akinek sok kutyája van? Pl kutyatenyésztő?
A másik meg hogy egy nagy fekhely, vagy 3 kisebb? Hogy olcsóbb, hogy néz ki normálisabban?
Szerintetek a műagyag fekhely nem ronda nagyon? Olyat néztem ki, mert könnyű tisztítani, meg ennyi állatnak nem tudok 20-30 ezerért csinos, szőrös, puha ágyakat venni...
Budaörsön. Pirosból, kékből van kicsi is: [link] És akkor mindenkinek van saját helye. Én meg begyűjtöm a jutalékom az Ikeától :DDD
ÉS 3 kicsi ára se vészes, sztem.
Én varrtam a kutyáimnak párnákat.
Van egy nagyon nagy(150X200cm),de az nem jó,nehéz mozgatni,7 kiló szivacs van benne.
A kissebbek sokkal jobbank.3 mudi simán elfér egy német dognak való párnán.
Nálunk 110X100as párnán simán elalszik két dog,de ha csak leheverednek akkor elfér rajta az összes kutyánk(3német dog,1németjuhász,1 francia bulldog)Nyilván ez hosszabb távon nem kényelmes nekik,de pont ráférnek.
Ha van varrógéped pikk-pakk megoldható. Veszel valami olcsó anyagot(7-800ft körül van métere felénk)meg 2-3 kilónyi darált szivacsot. Körbevarrod(néhány ponton a fekvőfelületet is összevarrod,hogy ne csúszkáljon a szivacs benne)hagysz egy 10centis lyukat a töltéshez,megtöltöd(olyan keményre tömöd amennyire tetszik),összevarrod a töltőlyukat és kész. Célszerű zippzáras huzatot varrni rá,amit könnyen lehet mosni.
17:10!
Az mi kutyánknak (westi) volt egy párnája. Mikor megérkezett a beagle, szétszedte a párnát. (És lenyelt egy szivacs darabot!)
De az biztos, hogy a te ötleted a legolcsóbb.
Nézd csak! Ez tuti elég a 3 kutyának és egy tizesből megúszod(ami nem olcsó,de ha nincs más)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!