Tacskót fel lehet vinni távolságibuszra?
Fel lehet vinni - elméletileg, aztán hogy az éppen aktuális sofőr mit gondol, az más kérdés, mert egészen sokféleképpen gondolkodnak a sofőrök, de még a jegy áráról, sőt, magáról a jegyről is.
Btw a tacskóra még talán pont nem kell jegy, ha "befér" egy táskába, mert akkor poggyásznak minősül és nem állatnak, tehát nem kell fizetni.
Megfelelő feltétlek mellett igen, ha az adott járaton/vonalon nincs erre vonatkozó tiltás.
Box vagy pedig szájkosár. Természetesen jegy is kell hozzá.
társaságtól függ
valahol simán ölbe vihetik, szájkosár nélkül is
Nem kötelezô a szàlîtô! Ha szàlitôba van akkor nem kell neki jegy.
Amugy meg poràzzal ész szàjkosàrral fel lehet vinni. Akkor kell neki jegyet venni!
Helyin öszvonalas jegy van ,tàvolsàgin van kûlön jegy kutyàknak.
Ûdv egy buszvezetô!
" aztán hogy az éppen aktuális sofőr mit gondol, az más kérdés, mert egészen sokféleképpen gondolkodnak a sofőrök"
Egyszer volt velünk ilyen, az üres buszra a sofőr nem akart felengedni, amikor meglátta, hogy kutya van nálam (pórázon, szájkosárban, nyugodtan várakozva). Én meg mondtam neki, hogy jogom van hozzá és felszálltam. Erre ő kijelentette, hogy akkor nem indul el. Válaszoltam, hogy akkor ne induljon. Pár perc gondolkodás után mégis elindult, csak közben időnként odavetette, hogy ha valamit tönkretesz, akkor kifizetem. Erre csak bólogattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!