A szomszédom rendszeresen zaklat, azt állítja büdösek a kutyáim. Egy független szervezet ki tudja vizsgálni az ügyemet?
Lényeg hogy már 3 x nyertem bírósági pert az önkormányzat ellen akiket folyton rám uszított. Már többször járt nálam az ANTSZ , önkormányzati tisztviselő és állatorvos is.
Mindent rendben találtak. 9 hosszú szőrű juhászkutyám van egy 540 négyzetméteres kertes ház udvarán. Teljesen körbekerített kőfallal és épületekkel, kizárólag a kapu 4 méteres szakaszán lehet őket látni. A problémás szomszéd felé kőfal és egy épület van. valamint a kertünk ahova nem mennek be a kutyák.
Amúgy kiállításra járunk és sportolunk velük.
Egyedül álló 60 éves tisztaság mániás nőről van szó.
Mi a csudát tehetnék? A kutyapiszkot zárt légmentes vödörbe gyűjtöm és rendszeresen elviszem a telkünkre elásni. ( mivel szuper prémium tápot kapnak nagyon jó trágya)
WC illatosítót fújtam a kert felöli kerítésére.
Akkor megnyugodott egy időre. Mert azt hitte felhipóztam az egész telkemet a földet is beleértve.
Mit tehetnék?
Egy eső után felázik a föld.. ezt érzi? Korhadnak a levelek és párolog a föld.
Valaki adjon tanácsot mit tenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!