Hogyan igyak több vizet, hogy ne járjak rendszeresen a mosdóba?
Srácként én is hasonlóan reagálok a folyadékokra, pl egy energiaital nálam fél órán belül már hajtja a vizet, ha ettem előtte, ha simán a nap valamelyik szakában csak megiszom.
Én a gyors anyagcserére tippelek, ez pedig a kor előrehaladtával lassulni fog.
24F
28 éves nő vagyok.
Nem sok a folyadék igényem,de mivel rendszeres plazma adományozó vagyok, azokon a napokon megiszok 1,5-2 liter vizet és kb 10-15 percenként szaladgálok a mosdóba.
Fél éve járok,havi 2-3 alkalommal, de az én szervezetem nem szokott még hozzá.
Alapjáraton napi 6-8 deci a folyadék fogyasztásom, ebből kb 2 deci víz,a többi kóla vagy energiaital.
Még igy is sűrűn járok a mosdóba.
Szerintem mi ilyenek maradunk, ehhez nem hiszem hogy hozzá lehet szoktatni a szervezetet.
Ezt az oxigénes dolgot még nem hallottam de azért jelzem az idegbetegeknek hogy én is megiszom a 3l desztillált vizet ebben a melegben.
Amúgy ez az oxigénes dolog félig csúsztatás hiszen az ember eleve 70% vízből van vagyis a vizet kell főként pótolnod ami elpárolog és mosnia kell át a testedet + a véred beállítani . Ha csak az oxigén miatt innánk vizet akkor minek vese...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!