Mit tegyek, hogy reggel rendszeresen el tudjam végezni a nagy dolgomat?
Jön a suli időszak és már előre félek, hogy nem fogok tudni reggel nagy wc-re menni. Ebben az évben is megszenvedtem, mert reggelente sohasem jön az inger, csak amikor elindulok otthonról.
5kor kelek és 6-negyed7kor már a buszmegállóban vagyok, hiszen fél 7kor jön a buszom és mindig ekkor jön rám... ha a buszon vagyok, ha a megállóban, de mindig akkor, amikor sehogy sem tudok elmenni wc-re.. nagyon idegesít, mert szenvedek tőle és mivel a bélgázom is sok, még az is rátesz...
Mit tegyek, hogy reggel fél 6 körül már tudjak kaksizni? Szeptembertől ugyanis 6 órási busszal fogok bejárni..
Nem akarom egész nap visszatartani a kakit és a pukit.. nem ehetek tejes dolgokat, mert laktóz érzékeny vagyok, ugyanígy a tojással és a barackkal. Iszok eleget, 1,5-3l megvan egy nap, az étkezésem is rendben van. Levest mindig eszek, zöldség, gyümölcs is és csak vizet iszok.
Nagyon szeretném, ha reggel pontos időben tudnék kaksizni...mindent kipróbáltam már :(
Én meg azt javaslom, hogy aludjál. Nem kell hajnali 5-kor felkelni egy 6 órás induláshoz, csak azért, hogy beleférjen 20 perc erőlködés a retyón. (Meg egyébként is, mit piszmogsz ennyit?). És nem kell a busz előtt 20-25 perccel ott szobrozni már a megállóban, aztán figyelni, hogy jaj, jön az inger.
Akkor kell kakkantani, ha jön az inger, ha meg nem lehet, 1-2 órát mindenki vissza tudja tartani. Sokan bele vannak szerelmesedve ebbe a reggeli naponta történő tojásba, de miért is??
Én 100-ból 1x intézem itthon reggel, nincs az az isten, hogy még emiatt is rövidítsek az alváson, meg egyébként sem kell naponta. Pont az baj, hogy rászoktattad maga, túlzottan ütemezed, így aztán minden reggel izgulhatsz, hogy éppen mikor akar reggelente jönni. És ha nem jön, vagy pl elalszol, akkor máris bajban vagy, ahogy a mellékelt ábrai s mutatja.
nemtudom megoldódott e már a dolog,de azért leírom :)
nekem a kv segít.felkelek,megiszok egy nagy pohár vizet,majd egy kis keksz mellé megiszom a kvmat,és amíg készülődök,öltözök aközben rámjön..:D (én is laktózérzékeny vagyok,laktózmentes tejszínt vettem hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!