Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek, hogy reggel...

Mit tegyek, hogy reggel rendszeresen el tudjam végezni a nagy dolgomat?

Figyelt kérdés

Jön a suli időszak és már előre félek, hogy nem fogok tudni reggel nagy wc-re menni. Ebben az évben is megszenvedtem, mert reggelente sohasem jön az inger, csak amikor elindulok otthonról.

5kor kelek és 6-negyed7kor már a buszmegállóban vagyok, hiszen fél 7kor jön a buszom és mindig ekkor jön rám... ha a buszon vagyok, ha a megállóban, de mindig akkor, amikor sehogy sem tudok elmenni wc-re.. nagyon idegesít, mert szenvedek tőle és mivel a bélgázom is sok, még az is rátesz...

Mit tegyek, hogy reggel fél 6 körül már tudjak kaksizni? Szeptembertől ugyanis 6 órási busszal fogok bejárni..

Nem akarom egész nap visszatartani a kakit és a pukit.. nem ehetek tejes dolgokat, mert laktóz érzékeny vagyok, ugyanígy a tojással és a barackkal. Iszok eleget, 1,5-3l megvan egy nap, az étkezésem is rendben van. Levest mindig eszek, zöldség, gyümölcs is és csak vizet iszok.

Nagyon szeretném, ha reggel pontos időben tudnék kaksizni...mindent kipróbáltam már :(

2016. aug. 29. 13:21
1 2
 11/12 anonim válasza:

Tudom hogy régi a kérdés de leírom a saját tapasztalatomat.

Én sem igazából értem azokat akik reggel végzik nagyobb dolgukat, személy szerint rögtön suli után megyek el, ahogy hazaérek.. ez délután 3-4 óra... szóval valahogy próbáld meg egy pár nap alatt valami rutint beállítani és elkerülhető a baj

2016. nov. 14. 17:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Érdekes, akik nem reggel kakkantanak, azokat sosem látni itt panaszkodni. De ilyen hogyan tudnék már minden reggel nyomni egy gombócot, meg jaj reggel nem jön a gombóc parázás folyamatosan kerül fel a gyk-ra. Talán mégis az utóbbi csoport szokásaival van probléma ?
2016. nov. 14. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!