Angol buldognak nagy a mozgás igénye?
Figyelt kérdés
3. emeleti lakásba szeretnénk egyet, van egy vadászgörényünk és továbbra is szeretnénk ha életben maradna
bántaná vagy békén hagyná mellesleg nagyon gyorsan el tud bújni, maga a fajta mennyire sírós mert egyszer volt már kutyánk de sajnos meg kellett válnunk tőle mert reggel8 tól délután 2-ig végig sírta a napot (a szomszédok mesélték még a telefont is odarakták az ajtóhoz hogy hogy sír)
tudom tudom az állat egy társas lény... de azért 8-2 ig kibírhatná szerintem, az olvastam a fajtáról hogy nagyon lusta egy fajta (ez alatt én az értelmezem hogy tartható lakásban is kert nélkül és hogy meg tud ülni a fenekén legalább egy pár órát:D
ja és egyéb tulajdonságok is érdekelnek a fajtáról
2008. okt. 17. 18:55
1/2 anonim válasza:
A görényt valószínűleg nem bántaná, de szerintem a 7 óra egyedüllét elég húzós neki. És minden reggel le kellene vinned sétálni, hogy elvégezze a dolgát, mert délután kettőig szerintem nem birná ki szegény. Szerintem gondold meg, hogy tényleg akarsz e kutyát, mert sok törődést igényel, és lehet nem lesz elég időd vele foglalkozni.
2/2 anonim válasza:
Az, hogy bírja-e az egyedüllétet vagy végig sírja a napot, nevelés kérdése, nem igazán fajtafüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!