Mennyi mozgás kell így majd neki?
Ha egy boxert szeretnék a lakásba (maximum az én szobámba lehetne) akkor mennyi mozgást igényel? És ezt hogyan osszam be? Vagy ha kerti kutyus, de sajnos muszáj kennelben tartani akkor mennyi mozgás kell neki? Mivel suliba járok így egész nap nem vagyok otthon.
13/L
Olyan nincs, hogy csak a te szobádba lehet, keresztül fog menni a lakáson mindenképpen másképp gondolom nem jut be. Szerintem a legjobb az lenne, ha kint lehetne (nem kennelben) napközben, de pihenni bemenne a te szobádba.
Én így osztanám be az idejét a helyedben: reggel suli előtt fél órás séta, kis tanulással (helyben maradás, fekvés, lábnál követés, ülés, stb) utána kis labdázással.
Suli után most, hogy ilyen meleg van, a legjobb az lenne, ha leginkább gyakorolgatnátok valami árnyékos helyen vagy a szobádban, meg minimálisat jászanátok, amíg neki kedve van és nem zihál nagyon.
És este 8 után jó nagy séta, lehetőleg kutyatársasággal, mondjuk másfél óra.
Nekem egy öt éves boxerem van, mi reggel fél óra - háromnegyed órát gyakorolgatunk, játszunk, este meg minimum másfelet rohangál kb. 10 kutyával.
így aztán tényleg semmit nem csinál idebent, csak eszik, meg alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!