Miért van az hogy a sok. állatvédő, nem tanácsot ad hanem csak okoskodik?

Nem arról van szó, hogy nem akarja ivartalanítani! Egyenesen azt akarja, hogy segítsünk nekik a pároztatásban!
Azért ez nagy különbség!
Amúgy elhangzott az a megoldás is, hogy külön kell őket zárni. A tenyésztők is különzárják a kutyákat a tüzelés idejére.

Ha megnyugtat, én láttam már javaslatként a különzárást (itt), és persze hozzátették, hogy "ha ez megoldható", az egyszerűbb (egyszeri költségben drágább) megoldás az ivartalanítás, utána nyugi van.
Ja, miért vagyok a neten! :-D Mert én akkor dolgozom, amikor sokan már pihennek...

"Mert unatkoznak, otthon ülnek, és a gép előtt mentik az állatokat.
Aki IGAZI állatmentő, nem ér rá itt okoskodni!"
Tudod a legtöbben, akik arra adják a fejüket, hogy segítsenek a rászoruló állatokon, azok ezt munka és család mellett teszik a szabadidejükben. Nem ebből élnek, így a munkahelyükről esetleg tudnak "okoskodni"!
És ők nem nevezik magukat állatmentőnek, egyszerűen csak nem tudják elfordítani a fejüket, vagy befogni a fülüket, ha hallanak egy segítségre szoruló állatról, és lehetőségükhöz mérten próbálnak segíteni. Szabadidejükben, akár éjjel kocsiba pattannak (vagy akár bkv-ra), elhelyezik az állatot (akár lakásban is sokadiknak), vagy telefonálgatnak (ez sem kevés pénz) még nem kapnak valahol segítséget, saját költségre orvoshoz viszik, etetik stb.

okoskodásnak titluálod azt, hogy nem birod elfogadni a mások véleményét (azokét akik jóval többen vannak, sokkal többet tanultak a témáról, sokkal tapasztaltabbak) ...
nem lehet hogy a hiba benned van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!